Theater de Makkers zoekt liefdesverhalen 22-07-2022

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september organiseert Schouwburg Hengelo in Berflo Es een wijkfestival, onder de noemen Schouwburg Hengelo on Tour. Theater de Makkers is op 10 september van 13.00 tot 16.00 uur met hun kunstinstallatie aanwezig op het Apolloplein en is op zoek naar Hengelose liefdeskoppels die hun verhaal met hen wil delen. 

Bezoekers van het wijkfestival kunnen in de kunstinstallatie van Theater de Makkers binnenstappen en verhalen horen over de liefde. Een theatrale spelshow met verhalen over het enige wat er echt toe doet: de liefde. Wie hoort bij wie?  

Theater de Makkers is op zoek naar liefdeskoppels die zij voor deze installatie mogen interviewen: “We zijn benieuwd naar hoe jullie elkaar hebben ontmoet, naar jullie eerste date, wat liefde voor jullie is en vele andere vragen. Jullie verhaal is dan te beluisteren in de kunstinstallatie op 10 september.” 

Wil je hieraan meedoen of ken jij een liefdeskoppel met een mooi/zoetsappig of bijzonder verhaal? Mail dan naar Linda Koezen, projectleider stadsprogrammering: l.koezen@schouwburghengelo.nl. De interviewdagen vinden plaats op vrijdag 2 of 3 september in Schouwburg Hengelo en het interview duurt maximaal 1 uur.  


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Zomersluiting kassaDe theaterkassa is vanwege de zomervakantie gesloten tot 29 augustus. De schouwburg is wel bereikbaar via info@schouwburghengelo.nl. Uw mail wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. We wensen u een fijne zomer toe en heel graag tot ziens bij Schouwburg Hengelo!
Theater de Makkers zoekt liefdesverhalenOp vrijdag 9 en zaterdag 10 september organiseert Schouwburg Hengelo in Berflo Es een wijkfestival, onder de noemen Schouwburg Hengelo on Tour. Theater de Makkers is op 10 september met hun kunstinstallatie aanwezig en is op zoek naar Hengelose liefdeskoppels die hun verhaal met hen wil delen!
Gezocht: talenten uit Berflo Es voor Open Podium tijdens wijkfestivalSchouwburg Hengelo on Tour is een uniek cultuurproject voor, door en vooral mét een Hengelose wijk. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september strijkt de schouwburg neer in Berflo Es. Voor het Open Podium op het buitenpodium zijn nog een paar speelplekken beschikbaar.