The Analogues komen opnieuw naar Hengelo! 26-05-2023

Op woensdag 15 november komen The Analogues opnieuw naar Hengelo met een reprise van hun concert Hello Goodbye. Kaarten zijn hier te reserveren.

Hello Goodbye is de spectaculaire afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden. Voor deze show had de band de bijkans onmogelijke taak om uit alle nummers van die iconische albums een selectie te maken. Musical director Bart van Poppel: "Wij spelen nu al jaren al die geweldige songs, maar we zijn ook nog steeds diehard Beatles-fans. Met sterke opinies over wat nou écht de beste nummers zijn. Maar: uiteindelijk ligt er een fenomenale setlist. Alle Beatles-liefhebbers zijn uitgenodigd om te kijken of ze het met onze keuzes eens zijn.”

Klik hier om kaarten te bestellen.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Programma Blues Night 2023 bekend!Vrijdag 13 oktober is Blues Night 2023! De aftrap vindt om 20.00 uur plaats in Schouwburg Hengelo door Beaux Gris Gris & The Apocalypse. Aansluitend kan er in een verschillende Hengelose cafés worden genoten van bluesmuziek.
Hengelose dansgroep IRON in halve finale Holland's Got Talent!Begin september kreeg Hengelose dansgroep IRON de felbegeerde Golden Buzzer van jurylid Dan Karaty in het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent! Wilt u dit bijzondere gezelschap live zien? Op 4, 5 en 6 oktober staat IRON op onze planken!
Kanshebbers cabaretprijzen 2023 bekend!Roué Verveer, Peter Pannekoek, Yentl en de Boer, n00b én Kim Schuddeboom ontvingen een nominatie voor de meest prestigieuze cabaretprijzen van ons land. En ze zijn komend seizoen allemaal bij ons te zien!