The Analogues komen opnieuw naar Hengelo 26-05-2023

Op woensdag 15 november komen The Analogues opnieuw naar Hengelo met een reprise van hun concert Hello Goodbye. Kaarten zijn vanaf nu te reserveren.

Hello Goodbye is de spectaculaire afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden. Voor deze show had de band de bijkans onmogelijke taak om uit alle nummers van die iconische albums een selectie te maken. Musical director Bart van Poppel: "Wij spelen nu al jaren al die geweldige songs, maar we zijn ook nog steeds diehard Beatles-fans. Met sterke opinies over wat nou écht de beste nummers zijn. Maar: uiteindelijk ligt er een fenomenale setlist. Alle Beatles-liefhebbers zijn uitgenodigd om te kijken of ze het met onze keuzes eens zijn.”

Klik hier om kaarten te bestellen.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Actrice Urmie Plein genomineerd voor toneelprijs Colombina!Urmie Plein ontvangt een Colombina-nominatie voor haar rol in Ik zeg toch sorry van Raymi Sambo Maakt en Theatergroep Aluin. Deze indringende voorstelling is vrijdag 29 september bij ons te zien!
The Analogues komen opnieuw naar HengeloOp woensdag 15 november komen The Analogues opnieuw naar Hengelo met een reprise van hun concert Hello Goodbye. Kaarten zijn vanaf nu te reserveren.
Kiespijn winnaar Open Podium Overijssel 2023Op zaterdag 13 mei streden twaalf finaleacts om de hoofdprijs van Open Podium Overijssel. De band Kiespijn ging er met de 1e juryprijs vandoor: de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-. De 2e juryprijs was voor dansgezelschap Funky Toddlers van Dansstudio X-DANCE en vocalgroup VIVID kreeg van de jury de 3e prijs.