Stylist Fred van Leer vanwege grote belangstelling naar grote zaal Schouwburg Hengelo 22-07-2018

Op donderdag 21 februari 2019 komt stylist, coach, presentator en ‘influencer’ Fred van Leer naar Schouwburg Hengelo. De show stond gepland in de Middenzaal, maar vanwege de grote belangstelling van het publiek,  wordt de show verplaatst naar de grote zaal.

Half miljoen volgers op Instagram

Op Instagram heeft Fred van Leer een half miljoen volgers en ook op Youtube kijken honderdduizenden zijn filmpjes. Daarnaast schrijft hij columns en doet radio optredens. Zijn werk en persoonlijkheid blijven niet onopgemerkt en hij wordt dan ook regelmatig gevraagd om mee te werken aan  tv-programma's. In 2018 krijgt hij zijn eigen programma op TLC, de grootste vrouwenzender ter wereld.

 

Live make-overs in het theater

Komend seizoen duikt Fred van Leer het theater in met een one-man-show met fashion- en stylingtips, make-overs en een hoop hilariteit. Van Leer heeft verstand van mode en daarom kan het publiek in het theater kennis maken. Hij geeft tips, doet live make-overs en praat de avond op hilarische wijze aan elkaar.

 

Kaarten uitsluitend via de website

Kaarten voor Fred van Leer op donderdag 21 februari 2019 om 20:00 uur in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 23,50 (inclusief garderobe en een drankje). Vanwege de zomersluiting van de kassa zijn de kaarten tot en met 2 september uitsluitend verkrijgbaar via de website www.schouwburghengelo.nl. Vanaf 3 september is de kassa weer geopend en ook telefonisch bereikbaar via 074-255 6789 van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekt en kaartverkoop gestart: The Elvis Concert 2018 - Christmas Edition en voorstelling Theo Maassen 'SITUATIE GEWIJZIGD'Kerst editie met dé ultieme Elvis ervaring en cabaretvoorstelling Theo Maassen bijgeboekt!!! Kaartverkoop is reeds gestart.
Vacature: Schouwburg Hengelo zoekt een Stadsprogrammeur / ProjectleiderSchouwburg Hengelo zoekt per 1 januari 2019 een Stadsprogrammeur / Projectleider, 0,6 á 1,0 fte (21,6 uur á 36 uur)
Bijgeboekt en kaartverkoop gestart: De Formule 1 Show met Olav Mol & Jack PlooijOp dinsdag 16 april 2019 vertellen commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport tijdens 'De Formule 1 Show'.