Stukafest Enschede, studentenkamerfestival op woensdag 13 februari 2019 26-12-2018

Een knallend optreden tussen de studieboeken en de kratjes bier, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Bij Stukafest worden studentenkamers in 13 steden omgetoverd tot mini-theaters waar muziek, dans, cabaret, poëzie, literatuur en theater centraal staan. 16 studentenhuiskamers worden op de vooravond van Valentijnsdag omgetoverd tot unieke knusse podia waar je kan genieten van muziek, dans, cabaret, poëzie, literatuur en theater! Fiets van kamer tot kamer om jouw favoriete acts te bezoeken. Het festival wordt knallend afgesloten met een weergaloos eindfeest in Poppodium Atak. En wie weet ontmoet je jóúw culturele ware liefde dit jaar wel!

Schouwburg Hengelo doet mee aan Stukafest in de vorm van 3 optredens van singer-songwriter Khalil Toumi. Khalil is de winnaar van de publieksprijs van het Open Podium Twente 2018 van Schouwburg Hengelo. De locatie waar Khalil te zien is: Villa Polaroid, Mina Krusemanstraat 106 in Enschede.

Wat dit festival bijzonder maakt, is dat het de artiesten naar de bezoeker brengt. Stukafest vindt plaats in 16 zogeheten Stukahuizen en brengt zo cultuur en kunst bij u thuis. Het festival bestaat uit drie voorstellingen van een half uur. Het aanbod bestaande uit muziek, theater, dans en meer geeft ieder wat wils.

Meer informatie over o.a. de volledige line-up is te vinden op: https://www.stukafest.nl/enschede/

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/stukafest-enschede-2019


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Start kaartverkoop extra voorstelling Fred van LeerOp donderdag 7 mei 2020 komt Fred van Leer terug naar Schouwburg Hengelo met de reprise van ‘Leer van Fred Live’. De kaartverkoop is gestart!
Sterrenregen voor Vrijdag en Sandifort, kaartverkoop is gestart!Vanwege de geweldige ontvangst door pers én publiek is de kaartverkoop voor deze voorstelling nu al gestart, ook al staat deze voorstelling pas over een jaar in Hengelo.
Inschrijving talentenjacht Open Podium Twente 2019 sluit op 15 februari 2019Het is tijd voor een echt podium. Schrijf je nu in voor het Open Podium Twente 2019 in Schouwburg Hengelo en maak kans op € 2.500,-.