Stukafest Enschede, studentenkamerfestival op woensdag 13 februari 2019 26-12-2018

Een knallend optreden tussen de studieboeken en de kratjes bier, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Bij Stukafest worden studentenkamers in 13 steden omgetoverd tot mini-theaters waar muziek, dans, cabaret, poëzie, literatuur en theater centraal staan. 16 studentenhuiskamers worden op de vooravond van Valentijnsdag omgetoverd tot unieke knusse podia waar je kan genieten van muziek, dans, cabaret, poëzie, literatuur en theater! Fiets van kamer tot kamer om jouw favoriete acts te bezoeken. Het festival wordt knallend afgesloten met een weergaloos eindfeest in Poppodium Atak. En wie weet ontmoet je jóúw culturele ware liefde dit jaar wel!

Schouwburg Hengelo doet mee aan Stukafest in de vorm van 3 optredens van singer-songwriter Khalil Toumi. Khalil is de winnaar van de publieksprijs van het Open Podium Twente 2018 van Schouwburg Hengelo. De locatie waar Khalil te zien is: Villa Polaroid, Mina Krusemanstraat 106 in Enschede.

Wat dit festival bijzonder maakt, is dat het de artiesten naar de bezoeker brengt. Stukafest vindt plaats in 16 zogeheten Stukahuizen en brengt zo cultuur en kunst bij u thuis. Het festival bestaat uit drie voorstellingen van een half uur. Het aanbod bestaande uit muziek, theater, dans en meer geeft ieder wat wils.

Meer informatie over o.a. de volledige line-up is te vinden op: https://www.stukafest.nl/enschede/

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/stukafest-enschede-2019


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Uw mening over theateraanbod seizoen 2018/2019Schouwburg Hengelo hoort graag uw mening en stuurt na elke voorstelling of concert een korte enquête. Dit zijn de resultaten.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2019Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo
Hanna van Hendrik houdt nieuwe audities voor jonge ambitieuze dansersHanna van Hendrik is een succes en wordt verlengd. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe dansers.