Sterrenregen voor Vrijdag en Sandifort, kaartverkoop is gestart! 01-02-2019

Nieuwe voorstelling overladen met sterren.
De voorstelling ‘Voorlopig en altijd’ van Vrijdag en Sandifort werd deze week overladen met sterren. Op woensdag 11 december 2019 komen Vrijdag en Sandifort naar Hengelo.

Rauw, razendsnel, scherp, over de top, super muzikaal en ongenadig grappig!

Wat wil je ook als je alle twee over zo’n genadeloos imitatie- en transformatietalent beschikt. Hun typeringen zijn zo mogelijk nóg beroemder dan zijzelf. De vorige show Vrijdag vs Sandifort werd uitgeroepen tot een van de meest indrukwekkende cabaretvoorstellingen van het seizoen. Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer -en zangtalent, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort', concludeerde de Poelifinario jury.

En ook dit theaterseizoen is het Remko Vrijdag en Martine Sandifort met ‘Voorlopig en altijd’ weer gelukt om een verbluffend goede voorstelling neer te zetten.

De pers lovend over 'Voorlopig en altijd':

'Vrijdag & Sandifort stappen voortdurend in en uit hun rol in een indrukwekkende voorstelling die geen moment verveelt' (Volkskrant ★★★★)
'Grof, maar binnen de lijntjes. Het is hoogstaand amusement, sterk gespeeld, met perfecte timing, ongegeneerd grotesk én subtiel schrijnend.' (Trouw ★★★★)
Prachtig tragikomisch theater over het falen van de menselijke communicatie! (NRC ★★★★)
Lachen om het lijden der mensheid. Het maakt Voorlopig voor altijd tot een sterk programma, een hoogst amusante mix van flagrante overdrijving en onderkoeld understatement! (Algemeen Dagblad ★★★★)

Op woensdag 11 december 2019 in Schouwburg Hengelo. De kaartverkoop is gestart. Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'IRON' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘IRON’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. IRON wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.
Wegens grote belangstelling, extra voorstelling van Najib Amhali op 4 septemberOp 4, 5, 6 en 7 september 2019 staat Najib Amhali in Schouwburg Hengelo met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' Reserveer nu de mooiste stoelen.