Start kaartverkoop nieuwe voorstellingen januari t/m juni 2021 27-11-2020

De kaartverkoop is van start gegaan voor nieuwe voorstellingen in de periode januari t/m juni 2021 in Schouwburg Hengelo. Op het programma voor het voorjaar van 2021 staan onder andere concerten van Ellen ten Damme en Motel Westcoast, cabaret van Steven Brunswijk, dans van Introdans, een vrolijke jeugdvoorstelling van Peppa Pig en toneel van Toneelgroep Oostpool & Frascati Producties. De komende tijd zullen meer nieuwe voorstellingen en concerten aan het theaterprogramma worden toegevoegd.

Reserveren
Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via de site en aan de kassa, telefonisch via 074-255 6789 (van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur).


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Sluiting Schouwburg Hengelo verlengd tot en met 9 februariZojuist heeft het kabinet bekend gemaakt dat de huidige lockdown, die in ieder geval zou duren tot en met 19 januari, is verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Alle voorstellingen, concerten en filmvertoningen in deze periode zullen worden verplaatst of geannuleerd.
Dansgroepen gezocht voor project Introdans en Schouwburg HengeloSchouwburg Hengelo en dansgezelschap Introdans organiseren het dansproject INtrodans INjectie IN Hengelo. Voor het project wordt gezocht naar vier amateur dansgroepen uit diverse dansstijlen. Deze groepen maken kennis met Introdans en werken, samen een docent van Introdans, aan een Introdans-choreografie. Lees hier meer!
Gelukkig nieuwjaar & theatertips voor thuisNamens alle medewerkers van Schouwburg Hengelo een gelukkig en gezond 2021! Wij hebben leuke (online) theateractiviteiten voor u verzameld, zodat u tijdens de lockdown toch van theater kunt genieten. Veel kijkplezier en tot snel in Schouwburg Hengelo!