Start kaartverkoop nieuwe voorstellingen januari t/m juni 2021 27-11-2020

De kaartverkoop is van start gegaan voor nieuwe voorstellingen in de periode januari t/m juni 2021 in Schouwburg Hengelo. Op het programma voor het voorjaar van 2021 staan onder andere concerten van Ellen ten Damme en Motel Westcoast, cabaret van Steven Brunswijk, dans van Introdans, een vrolijke jeugdvoorstelling van Peppa Pig en toneel van Toneelgroep Oostpool & Frascati Producties. De komende tijd zullen meer nieuwe voorstellingen en concerten aan het theaterprogramma worden toegevoegd.

Reserveren
Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via de site en aan de kassa, telefonisch via 074-255 6789 (van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur).


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg HengeloGisteravond heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en dat de theaters in ieder geval tot en met 25 mei gesloten blijven.
Bezoekers verrast met mondkapjes van Hengelose kunstenaarsDe komende weken worden 2.000 bezoekers van de schouwburg verrast met bijzondere mondkapjes. De selectie bestaat uit bezoekers die in de anderhalf jaar voordat corona zijn intrede deed in Nederland de schouwburg het vaakst hebben bezocht en Vrienden van Schouwburg Hengelo. De mondkapjes zijn speciaal voor de schouwburg ontworpen door vier professionele beeldend kunstenaars uit Hengelo.
Schouwburg Hengelo gesloten tot en met 20 aprilVanavond heeft het kabinet bekendgemaakt dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven tot en met 20 april. Dit betekent dat de schouwburg in deze periode gesloten blijft voor voorstellingen, concerten en filmvertoningen.