Start kaartverkoop nieuwe voorstellingen januari t/m juni 2021 27-11-2020

De kaartverkoop is van start gegaan voor nieuwe voorstellingen in de periode januari t/m juni 2021 in Schouwburg Hengelo. Op het programma voor het voorjaar van 2021 staan onder andere concerten van Ellen ten Damme en Motel Westcoast, cabaret van Steven Brunswijk, dans van Introdans, een vrolijke jeugdvoorstelling van Peppa Pig en toneel van Toneelgroep Oostpool & Frascati Producties. De komende tijd zullen meer nieuwe voorstellingen en concerten aan het theaterprogramma worden toegevoegd.

Reserveren
Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via de site en aan de kassa, telefonisch via 074-255 6789 (van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur).


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen aangekondigde maatregelen 26 novemberHet was onvermijdelijk: de hele samenleving wordt geconfronteerd met extra maatregelen. De consequenties zijn groot. Wij zullen alle bezoekers met kaarten voor voorstellingen tot 19 december persoonlijk informeren. De geplande activiteiten van dit weekend (26, 27 en 28 november) gaan door met inachtneming van de geldende maatregelen. Blijf gezond en hopelijk tot snel!
Coronatoegangsbewijs (met QR-code & ID-bewijs) nodig voor het bezoeken van Schouwburg HengeloVoor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Daarnaast moet ook een ID-bewijs worden getoond bij de toegangscontrole.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkersSchouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.