Start kaartverkoop extra voorstelling Fred van Leer 14-02-2019

Start kaartverkoop extra voorstelling Fred van Leer

Op donderdag 7 mei 2020 komt Fred van Leer terug naar Schouwburg Hengelo met de reprise van ‘Leer van Fred Live’. Op donderdag 14 februari a.s. om 11.00 uur start de kaartverkoop.

Daverend succes

Het eerste seizoen van ‘Leer van Fred Live’ is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 mensen, vooral vrouwen, de show bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven. Van september 2019 tot en met mei 2020 geeft Fred van Leer meer dan 70 extra voorstellingen door het hele land. 

Een hilarische avond vol fashion tips en tricks

‘Leer van Fred Live’ is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze fashion tips en tricks en vertelt ze de ‘do’s’ en vooral de vele absolute ‘don’ts’. 

Over Fred van Leer

Twee eigen tv-programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek ‘Leer van Fred’ waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is instructief, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten. 

Kaarten reserveren

Kaarten voor ‘Leer van Fred Live’ op donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 29,50 (inclusief garderobe en een drankje) en zijn te koop aan de kassa, telefonisch via 074-255 6789 (van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur) en via de website www.schouwburghengelo.nl.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'Iron' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘Iron’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. Iron wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Horecamedewerkers gezocht!Word jij onze nieuwe collega? Schouwburg Hengelo zoekt Horecamedewerkers (oproepkrachten) m/v. (min. 18 jaar oud) Ervaring is een plus, geen must!
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.