Start kaartverkoop: Johan Derksen, Eric van Sauers en Broadway musical hit The Addams Family 24-01-2018

Op donderdag 3 januari 2019 komt Johan Derksen met zijn concert 'Johan Derksen Keeps The Blues Alive' naar Schouwburg Hengelo. De kaartverkoop is gestart.

Bijgeboekt: Eric van Sauers - De Lief en Leed Tour. Eric van Sauers komt met zijn voorstelling 'De Lief en Leed Tour' naar Hengelo! Op donderdag 3 mei kunt u genieten van deze doorgewinterde cabaretier. Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.

Broadway musical hit ‘The Addams Family’ komt naar Schouwburg Hengelo. Een macaber humoristische musicalbeleving, de try-outs zijn van 22 t/m 25 november 2018 te zien in Hengelo.

Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef e.v.a. zijn te zien als leden van de beroemde familie. De kaartverkoop voor ‘The Addams Family’ start woensdag 24 januari 2018 om 20:00 uur via de website van het theater.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Kaartverkoop 'Was Getekend, Annie M.G. Schmidt' is nu gestart!Op 14, 15 en 16 mei 2018 komt de musical, over het leven van Annie M.G. Schmidt, naar Schouwburg Hengelo.
Start kaartverkoop: Johan Derksen, Eric van Sauers en Broadway musical hit The Addams FamilyKaartverkoop Johan Derksen 2019 gestart; bijgeboekt in huidige theaterseizoen: Eric van Sauers en start kaartverkoop van try-outs Broadway hitmusical ‘The Addams Family’
Daniël Lohues komt met nieuw album 'Vlier' en gaat op theatertourDaniël Lohues brengt op 2 maart zijn nieuwe studio-album ‘Vlier’ uit. Het album verschijnt als cd en vinyl-uitgave en digitaal als download en stream. Op 18 mei 2018 staat hij in Schouwburg Hengelo.