Start kaartverkoop: Johan Derksen, Eric van Sauers en Broadway musical hit The Addams Family 24-01-2018

Op donderdag 3 januari 2019 komt Johan Derksen met zijn concert 'Johan Derksen Keeps The Blues Alive' naar Schouwburg Hengelo. De kaartverkoop is gestart.

Bijgeboekt: Eric van Sauers - De Lief en Leed Tour. Eric van Sauers komt met zijn voorstelling 'De Lief en Leed Tour' naar Hengelo! Op donderdag 3 mei kunt u genieten van deze doorgewinterde cabaretier. Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.

Broadway musical hit ‘The Addams Family’ komt naar Schouwburg Hengelo. Een macaber humoristische musicalbeleving, de try-outs zijn van 22 t/m 25 november 2018 te zien in Hengelo.

Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef e.v.a. zijn te zien als leden van de beroemde familie. De kaartverkoop voor ‘The Addams Family’ start woensdag 24 januari 2018 om 20:00 uur via de website van het theater.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Start kaartverkoop extra voorstelling Fred van LeerOp donderdag 7 mei 2020 komt Fred van Leer terug naar Schouwburg Hengelo met de reprise van ‘Leer van Fred Live’. De kaartverkoop is gestart!
Sterrenregen voor Vrijdag en Sandifort, kaartverkoop is gestart!Vanwege de geweldige ontvangst door pers én publiek is de kaartverkoop voor deze voorstelling nu al gestart, ook al staat deze voorstelling pas over een jaar in Hengelo.
Inschrijving talentenjacht Open Podium Twente 2019 sluit op 15 februari 2019Het is tijd voor een echt podium. Schrijf je nu in voor het Open Podium Twente 2019 in Schouwburg Hengelo en maak kans op € 2.500,-.