Start kaartverkoop: Johan Derksen, Eric van Sauers en Broadway musical hit The Addams Family 24-01-2018

Op donderdag 3 januari 2019 komt Johan Derksen met zijn concert 'Johan Derksen Keeps The Blues Alive' naar Schouwburg Hengelo. De kaartverkoop is gestart.

Bijgeboekt: Eric van Sauers - De Lief en Leed Tour. Eric van Sauers komt met zijn voorstelling 'De Lief en Leed Tour' naar Hengelo! Op donderdag 3 mei kunt u genieten van deze doorgewinterde cabaretier. Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.

Broadway musical hit ‘The Addams Family’ komt naar Schouwburg Hengelo. Een macaber humoristische musicalbeleving, de try-outs zijn van 22 t/m 25 november 2018 te zien in Hengelo.

Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef e.v.a. zijn te zien als leden van de beroemde familie. De kaartverkoop voor ‘The Addams Family’ start woensdag 24 januari 2018 om 20:00 uur via de website van het theater.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Big Band Festival 2018: vanaf het terras genieten van bigbandmuziekOp pinksterzondag 20 mei staat het Schouwburgplein geheel in het teken van het Big Band Festival 2018. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een uitgebreid terras neergezet en kunnen bezoekers in het zonnetje genieten van de bigband muziek.
De band ‘A Mili’ is de grote winnaar van de finale van talentenjacht Open Podium Twente 2018De Enschedese band ‘A Mili’ is de grote winnaar van de finale van talentenjacht Open Podium Twente, die plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. Naast een beker en de wisseltrofee gaat A Mili met een bedrag van € 2.500,- naar huis.
Kaartverkoop K's Choice start zaterdag 12 meiK’s Choice komt met hun nieuwe LOVE = MUSIC Tour 2019 naar Schouwburg Hengelo. De kaartverkoop start zaterdag 12 mei om 10:00 uur.