Start kaartverkoop donderdag 23 september om 10:00 uur 23-09-2021

Op donderdag 23 september om 10:00 uur gaat de kaartverkoop voor het theaterprogramma van de maanden december t/m juni van het seizoen 2021-2022 van start. Op het programma staat onder andere cabaret van Koefnoen, Rundfunk en Richard Groenendijk, muziek van Tavares, Nick & Simon en The Choir of Man en shows van Nienke Plas, Simone Kleinsma en De Speld.

Dit seizoen ook weer een aantal leuke en voordelige series, zoals de Verrassingsserie, de Avonturenseries en de Serie Toneelgroep Oostpool. Lees  hier meer informatie over de series.

Houdt u er rekening mee dat het de eerste uren die dag druk is op onze website, hierdoor kan het wat langer duren voor u door het bestelproces bent. Tip: controleer van tevoren of u nog kunt inloggen op onze website. Als u nog geen account heeft, kunt u die ook direct aanmaken.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Wij zoeken een senior medewerker marketing en publiciteitSchouwburg Hengelo is op zoek naar een senior medewerker marketing en publiciteit
Start kaartverkoop donderdag 23 september om 10:00 uurOp donderdag 23 september om 10:00 uur gaat de kaartverkoop voor het theaterprogramma van de maanden december t/m juni van het seizoen 2021-2022 van start.
Coronatoegangsbewijs (met QR-code) nodig voor het bezoeken van Schouwburg HengeloVoor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Lees voor uw bezoek aan Schouwburg Hengelo onze huisregels vanwege het coronavirus.