Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

'Stand up, lie down' is genomineerd voor de VSCD Mimeprijs 2015! 30-01-2015

De Gemeenschap is enorm blij met deze kersverse nominatie van de VSCD mime-jury.

Uit het juryrapport:
"In Stand up, lie down wordt de verhouding tussen humor, agressie en kwetsbaarheid op de spits gedreven. In een stand-up comedy show bespreken vijf personages hun leven als homo in een heteroseksuele maatschappij.
(...)
In de vastberadenheid waarmee ze de onmacht van hun personages portretteren voel je de enorme noodzaak van waaruit de voorstelling is gemaakt. Stand up, lie down is een treffende confrontatie tussen de existentiële eenzaamheid van de mens met elke dominante cultuur waarin hij leeft."
Klik hier voor het volledige juryrapport.

'Stand up, lie down' is op woensdag 11 februari te zien in het Rabotheater !


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.