'Stand up, lie down' is genomineerd voor de VSCD Mimeprijs 2015! 30-01-2015

De Gemeenschap is enorm blij met deze kersverse nominatie van de VSCD mime-jury.

Uit het juryrapport:
"In Stand up, lie down wordt de verhouding tussen humor, agressie en kwetsbaarheid op de spits gedreven. In een stand-up comedy show bespreken vijf personages hun leven als homo in een heteroseksuele maatschappij.
(...)
In de vastberadenheid waarmee ze de onmacht van hun personages portretteren voel je de enorme noodzaak van waaruit de voorstelling is gemaakt. Stand up, lie down is een treffende confrontatie tussen de existentiële eenzaamheid van de mens met elke dominante cultuur waarin hij leeft."
Klik hier voor het volledige juryrapport.

'Stand up, lie down' is op woensdag 11 februari te zien in het Rabotheater !


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!