Stagiair(e) evenementen en horeca gezocht! 17-07-2016

Rabotheater Hengelo is een in 2001 gebouwde schouwburg (architect Jan Hoogstad) met 3 zalen: een grote zaal met 880 stoelen, een vlakke vloer zaal met 299 stoelen en een filmzaal met 88 stoelen.  Jaarlijks vinden in het theater circa 600 activiteiten plaats, waaronder professionele voorstellingen, schoolvoorstellingen, amateurvoorstellingen en filmvertoningen. Daarnaast wordt het gebouw intensief gebruikt voor zakelijke evenementen als congressen, personeelsbijeenkomsten en bedrijfsfeesten. De organisatie telt 20 vaste medewerkers, circa 30 oproepkrachten en daarnaast nog een 15-tal vrijwilligers.

Wij zijn op zoek naar een

Stagiair(e) zakelijke evenementen en horeca


Wat kun je verwachten..

In deze functie loop je stage op de afdeling sales en horeca. Je ondersteunt de horeca en sales manager. Zij is verantwoordelijk voor de commerciële verhuringen (evenementen), alle horeca-activiteiten in het Rabotheater en geeft sturing aan de afdeling horeca, bestaande uit een hoofd horeca, assistent hoofd horeca en circa 20 horecamedewerkers.

Als stagiair(e) heb je een bijdrage in alle werkzaamheden van de afdeling. Onder begeleiding ben je verantwoordelijk voor specifieke evenementen. Je regelt catering, decoratie en techniek van een congres, bijeenkomst, diner of receptie. Je zorgt voor een optimale interne communicatie met betrekking tot de gemaakte afspraken (draaiboeken, weekbesprekingen voorbereiden etc.) en voor de afronding van het gehele administratieve proces (van offerte tot en met nacalculatie). Verder ondersteun je het hoofd horeca bij het maken van de personeelsplanning en de inkoop. Ook denk je mee over de marketing en sales voor de verhuur van de locatie en werk je daarvoor aan specifieke projecten.  


Wat wij vragen

Je bent enthousiast en volgt een relevante HBO of WO opleiding. Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en bent een echte teamplayer. Je bent proactief, accuraat en hebt oog voor detail.

Indien je daarvoor belangstelling hebt en gekwalificeerd bent, kan de stage mogelijk gecombineerd worden met een stageplek op de afdeling marketing van het Rabotheater. Voor meer informatie over deze stageplek, klik hier.


Wat wij bieden

Het betreft een afwisselende en leerzame stage in een inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief. De stagevergoeding bedraagt € 150,- (netto) per maand bij full-time en de mogelijkheid om gebruik te maken van de vrijkaarten regeling voor medewerkers van de schouwburg.

Interesse?

Dan ontvangen we graag jouw CV en een begeleidende mail. Je kunt dit sturen naar Elke Klein Haarhuis (sales en horeca manager): e.kleinhaarhuis@rabotheater.nl.

 


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!