Speel mee in Hanna van Hendrik! 12-03-2019

Voor Hanna van Hendrik is de producent op zoek naar (amateur)spelers die deel willen uitmaken van het ensemble en die een aantal kleine rollen voor hun rekening kunnen nemen.

Wilt u graag meespelen in deze bijzondere locatievoorstelling? En bent u in de maanden juni en juli, bij voorkeur alle speeldata, beschikbaar? Dan kunt u zich opgeven voor de audities die op zondag 17 maart overdag in Schouwburg Hengelo zullen plaatsvinden.

Aanmelden voor de audities kan via: audities@hannavanhendrik.nl

De repetities zijn van 17 april t/m 12 mei 2019 op woensdagavonden en in de weekenden (met als extra datum vrijdag 3 mei). Van 15 mei tot en met 4 juni 2019 wordt er gerepeteerd op locatie.
De voorstellingen zijn van 5 juni t/m 21 juli 2019, op woensdag t/m zaterdag om 20:00 uur en op zaterdag- en zondagmiddag om 14:00 uur.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Schouwburg Hengelo on Tour: HasseloVrijdag 23 t/m zondag 25 augustus organiseert Schouwburg Hengelo in samenwerking met Kulturhus Hasselo het festival ‘Schouwburg Hengelo on Tour: Hasselo’. Tijdens dit festival zal een podium op het plein voor Kulturhus Hasselo komen te staan waarop diverse optredens worden uitgevoerd, zal een Uitmarkt plaatsvinden en een buitenfilm worden vertoond.
Uw mening over theateraanbod seizoen 2018/2019Schouwburg Hengelo hoort graag uw mening en stuurt na elke voorstelling of concert een korte enquête. Dit zijn de resultaten.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2019Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo