Speel mee in Hanna van Hendrik! 12-03-2019

Voor Hanna van Hendrik is de producent op zoek naar (amateur)spelers die deel willen uitmaken van het ensemble en die een aantal kleine rollen voor hun rekening kunnen nemen.

Wilt u graag meespelen in deze bijzondere locatievoorstelling? En bent u in de maanden juni en juli, bij voorkeur alle speeldata, beschikbaar? Dan kunt u zich opgeven voor de audities die op zondag 17 maart overdag in Schouwburg Hengelo zullen plaatsvinden.

Aanmelden voor de audities kan via: audities@hannavanhendrik.nl

De repetities zijn van 17 april t/m 12 mei 2019 op woensdagavonden en in de weekenden (met als extra datum vrijdag 3 mei). Van 15 mei tot en met 4 juni 2019 wordt er gerepeteerd op locatie.
De voorstellingen zijn van 5 juni t/m 21 juli 2019, op woensdag t/m zaterdag om 20:00 uur en op zaterdag- en zondagmiddag om 14:00 uur.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'Iron' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘Iron’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. Iron wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Horecamedewerkers gezocht!Word jij onze nieuwe collega? Schouwburg Hengelo zoekt Horecamedewerkers (oproepkrachten) m/v. (min. 18 jaar oud) Ervaring is een plus, geen must!
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.