Speel mee in Hanna van Hendrik! 12-03-2019

Voor Hanna van Hendrik is de producent op zoek naar (amateur)spelers die deel willen uitmaken van het ensemble en die een aantal kleine rollen voor hun rekening kunnen nemen.

Wilt u graag meespelen in deze bijzondere locatievoorstelling? En bent u in de maanden juni en juli, bij voorkeur alle speeldata, beschikbaar? Dan kunt u zich opgeven voor de audities die op zondag 17 maart overdag in Schouwburg Hengelo zullen plaatsvinden.

Aanmelden voor de audities kan via: audities@hannavanhendrik.nl

De repetities zijn van 17 april t/m 12 mei 2019 op woensdagavonden en in de weekenden (met als extra datum vrijdag 3 mei). Van 15 mei tot en met 4 juni 2019 wordt er gerepeteerd op locatie.
De voorstellingen zijn van 5 juni t/m 21 juli 2019, op woensdag t/m zaterdag om 20:00 uur en op zaterdag- en zondagmiddag om 14:00 uur.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dit zijn de halve finalisten van het Open Podium Twente 2019Tijdens de voorrondes op zaterdag 16 en zondag 17 maart heeft het publiek middels een stemformulier bepaald welke acts een plek in de halve finales op 13 of 14 april hebben bemachtigd. Daarnaast heeft de organisatie een aantal deelnemers toegevoegd.
Speel mee in Hanna van Hendrik!Voor het theaterspektakel Hanna van Hendrik, een unieke muzikale theaterbelevenis die in de maanden juni en juli van 2019 op Vliegbasis Twenthe gespeeld zal worden, worden (amateur)spelers gezocht!
Start kaartverkoop theaterconcert WaylonOp vrijdag 13 december 2019 komt Waylon naar Schouwburg Hengelo met zijn theaterconcert 'My Heroes Have Always Been Cowboys'. De kaartverkoop is gestart!