So Noizy 10-09-2017

Schouwburg Hengelo presenteert: ‘So noizy’

Schouwburg Hengelo wil (nog) meer ruimte geven aan regionaal talent om op te treden en introduceert daarom: ‘So noizy’. Het podium in het theatercafé van Schouwburg Hengelo, Brasserie So Nice, is in principe elke zondagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur beschikbaar voor bandjes, dichters, singer-songwriters, etc.

Voor professionele artiesten en aankomend talent uit Hengelo en omgeving stelt het theater het podium en faciliteiten ter beschikking. Er is geen vergoeding, maar wel technische en promotionele ondersteuning. Wie belangstelling heeft, stuurt een e-mail naar r.boer@schouwburghengelo.nl. Uit de belangstellenden maakt Schouwburg Hengelo een selectie om komend seizoen op te treden.

Het programma is te vinden op de website via de tab 'Voorstellingen'. Kies vervolgens bij 'Genre' voor ‘So noizy’. De entree is gratis. Uiteraard kan tijdens of na afloop van het concert in de Brasserie gegeten worden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Corona-steunregeling voor theatermakers en gezelschappen in de Provincie OverijsselDe Stichting 4 Oost heeft in nauw overleg met de Provincie Overijssel een Corona-steunregeling ontworpen. Er wordt een bedrag beschikbaar gesteld voor het realiseren van professionele, kwalitatief hoogwaardige (muziek)theaterproducties in Overijssel in de periode 1 juli 2021 t/m 30 juni 2023. Theatermakers kunnen tot 30 juni een aanvraag indienen.
Het terras van theatercafé The Green Room is weer openSinds 28 april is het terras van theatercafé The Green Room weer open. Het terras is maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur geopend. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het terras ook op zaterdag en zondag open.
Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg HengeloGisteravond heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en dat de theaters in ieder geval tot en met 25 mei gesloten blijven.