Reserveer de beste plaatsen voor theaterseizoen 2016/2017 18-04-2016

Met veel trots presenteert Rabotheater Hengelo het programma en de brochure voor het nieuwe theaterseizoen 2016/2017. Met meer dan 180 voorstellingen en concerten, waarvan een groot deel uniek voor Twente. Met topartiesten als Edwin Evers, Youp van ’t Hek en de Golden Earring en gerenommeerde gezelschappen als het Nationale Toneel, het Orkest van het Oosten en Toneelgroep Oostpool.  

Start kaartverkoop: 21 april vanaf 10:00 uur (klik hier)

De online kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is donderdag 21 april om 10:00 uur van start gegaan. Vanaf maandag 9 mei kan er  aan de kassa of telefonisch gereserveerd worden. 

Tip: controleer van te voren of u nog kunt inloggen met uw huidige account op onze website. Wij raden u aan eerst in te loggen, alvorens de reservering te starten. Indien u nog geen account heeft, maak deze dan vooraf aan. Heeft u nog geen account, maar wilt u de brochure wel graag thuis ontvangen? Vul dan hier uw gegevens in.

Zoals u van ons gewend bent ook in het nieuwe theaterseizoen veel dans, toneel en jeugdtheater, niet alleen in de Grote Zaal, maar ook voor de Middenzaal. Door onze volledig geoutilleerde vlakke vloer theaterzaal komen dans-, toneel- en jeugdvoorstellingen in de Middenzaal extra goed tot hun recht.

Randprogrammering

Met ingang van het nieuwe seizoen biedt het Rabotheater bovendien veel meer randprogrammering om uw theaterervaring nog completer te maken, met naast inleidingen ook voor- en nagesprekken, afterparty’s, meet & greets met de artiesten en workshops voor jong én oud.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!
Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg HengeloBij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!
Expositie van De Haanstra’s in Schouwburg Hengelo geopendDe expositie is 29 september feestelijk geopend in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo. De tentoonstelling is het hele jaar te bezichtigen door bezoekers van voorstellingen in de Rabozaal. Voor het overige publiek is de tentoonstelling iedere zaterdag in oktober geopend van 12.00 tot 16.00 uur.