Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Reserveer de beste plaatsen voor theaterseizoen 2016/2017 18-04-2016

Met veel trots presenteert Rabotheater Hengelo het programma en de brochure voor het nieuwe theaterseizoen 2016/2017. Met meer dan 180 voorstellingen en concerten, waarvan een groot deel uniek voor Twente. Met topartiesten als Edwin Evers, Youp van ’t Hek en de Golden Earring en gerenommeerde gezelschappen als het Nationale Toneel, het Orkest van het Oosten en Toneelgroep Oostpool.  

Start kaartverkoop: 21 april vanaf 10:00 uur (klik hier)

De online kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is donderdag 21 april om 10:00 uur van start gegaan. Vanaf maandag 9 mei kan er  aan de kassa of telefonisch gereserveerd worden. 

Tip: controleer van te voren of u nog kunt inloggen met uw huidige account op onze website. Wij raden u aan eerst in te loggen, alvorens de reservering te starten. Indien u nog geen account heeft, maak deze dan vooraf aan. Heeft u nog geen account, maar wilt u de brochure wel graag thuis ontvangen? Vul dan hier uw gegevens in.

Zoals u van ons gewend bent ook in het nieuwe theaterseizoen veel dans, toneel en jeugdtheater, niet alleen in de Grote Zaal, maar ook voor de Middenzaal. Door onze volledig geoutilleerde vlakke vloer theaterzaal komen dans-, toneel- en jeugdvoorstellingen in de Middenzaal extra goed tot hun recht.

Randprogrammering

Met ingang van het nieuwe seizoen biedt het Rabotheater bovendien veel meer randprogrammering om uw theaterervaring nog completer te maken, met naast inleidingen ook voor- en nagesprekken, afterparty’s, meet & greets met de artiesten en workshops voor jong én oud.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.