Schouwburg Hengelo maakt uw theaterbezoek aangenamer 04-10-2017

Woensdagavond  4 oktober moeten alle vernieuwingen in de grote zaal af zijn, omdat op die avond de eerste voorstelling van het seizoen gespeeld wordt door Het Groot Niet Te Vermijden. De deadline is gehaald en Schouwburg Hengelo kan met een gerust hart het nieuwe seizoen in.
Sinds 31 augustus 2017 is de naam Rabotheater officieel veranderd in Schouwburg Hengelo. Naast deze nieuwe naam zijn in de zomerperiode meerdere veranderingen doorgevoerd die het theater een nieuwe, comfortabelere ‘look & feel’ geven.

Nieuwe stoelen in de Rabozaal
Een groot deel van de stoelen in de Rabozaal, de grote zaal van het theater, zijn vervangen.  Het gaat hierbij om de stoelen in de benedenzaal die in de zestien jaar dat de schouwburg nu bestaat, het meest intensief zijn gebruikt. De nieuwe stoelen zorgen voor meer zitcomfort en daarmee een aangenamer theaterbezoek. De grote sponsoren van de schouwburg, verenigd in de Stichting Vrienden, hebben de vervanging van de stoelen financieel mogelijk gemaakt.
Twee jaar geleden zijn er al extra damestoiletten geplaatst in de Carmelfoyer, afgelopen zomer zijn daar ook extra herentoiletten bij gekomen.
Ook is er vanaf dit seizoen gratis wifi in het hele gebouw beschikbaar voor bezoekers van de schouwburg.
“Het lijkt misschien een open deur om vrij toegankelijk internet aan te bieden, maar doordat er op drukke momenten ruim twaalfhonderd gasten tegelijkertijd in het theater zijn, was dit een behoorlijke operatie,” aldus directeur Raoul Boer.

Eerste voorstelling Rabozaal: Het Groot Niet Te Vermijden
De mannen van Het Groot Niet Te Vermijden bijten het spits af voor het nieuwe seizoen 17/18 met hun humoristische muziekshow ‘The Inevitables’. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kosten € 25,00 (inclusief garderobe en drankje) en zijn verkrijgbaar via de kassa, telefonisch via 074 – 255 6789 (maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur) en via de website.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Maandag 22 januari 2018 is Schouwburg Hengelo beperkt bereikbaarIn verband met de installatie van een nieuwe telefooncentrale is Schouwburg Hengelo op maandag 22 januari 2018 beperkt telefonisch bereikbaar.
Inschrijving Open Podium Twente 2018 gestartHet is tijd voor een echt podium. Schrijf je nu in voor het Open Podium Twente 2018 in Schouwburg Hengelo en maak kans op € 2.500,-.
Schouwburg Hengelo zoekt vanaf februari 2018 een Stagiair(e) marketingOp onze marketingafdeling is vanaf februari 2018 weer plek voor een stagiair(e)!