Schouwburg Hengelo is gesloten t/m 19 januari 2021 15-12-2020

Op 14 december jl. heeft het kabinet nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus aangekondigd. Daarom is Schouwburg Hengelo van 15 december 2020 t/m 19 januari 2021 gesloten. Dit betekent dat de voorstellingen en concerten die deze periode op de planning stonden zullen worden verplaatst of geannuleerd. Ook zal Filmhuis Hengelo t/m 19 januari geen films vertonen.

Gereserveerde kaarten
Heeft u kaarten gekocht voor een voorstelling of evenement in de schouwburg in de periode t/m 19 januari? Dan hoeft u niets te doen. Wij zullen u zo snel mogelijk persoonlijk informeren over wat er met de voorstelling of film gebeurt.

Openingstijden kassa
De kassa is t/m 19 januari dicht, maar blijft van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar via 074-2556789 en per mail via info@schouwburghengelo.nl.

Nogmaals dank voor uw begrip en geduld. Wij wensen u veel sterkte de komende tijd en hopen u in het nieuwe jaar weer spoedig en in goede gezondheid te mogen verwelkomen in Schouwburg Hengelo.

Blijf gezond en pas goed op elkaar.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Sluiting Schouwburg Hengelo verlengd tot en met 9 februariZojuist heeft het kabinet bekend gemaakt dat de huidige lockdown, die in ieder geval zou duren tot en met 19 januari, is verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Alle voorstellingen, concerten en filmvertoningen in deze periode zullen worden verplaatst of geannuleerd.
Dansgroepen gezocht voor project Introdans en Schouwburg HengeloSchouwburg Hengelo en dansgezelschap Introdans organiseren het dansproject INtrodans INjectie IN Hengelo. Voor het project wordt gezocht naar vier amateur dansgroepen uit diverse dansstijlen. Deze groepen maken kennis met Introdans en werken, samen een docent van Introdans, aan een Introdans-choreografie. Lees hier meer!
Gelukkig nieuwjaar & theatertips voor thuisNamens alle medewerkers van Schouwburg Hengelo een gelukkig en gezond 2021! Wij hebben leuke (online) theateractiviteiten voor u verzameld, zodat u tijdens de lockdown toch van theater kunt genieten. Veel kijkplezier en tot snel in Schouwburg Hengelo!