Schouwburg Hengelo is gesloten t/m 19 januari 2021 15-12-2020

Op 14 december jl. heeft het kabinet nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus aangekondigd. Daarom is Schouwburg Hengelo van 15 december 2020 t/m 19 januari 2021 gesloten. Dit betekent dat de voorstellingen en concerten die deze periode op de planning stonden zullen worden verplaatst of geannuleerd. Ook zal Filmhuis Hengelo t/m 19 januari geen films vertonen.

Gereserveerde kaarten
Heeft u kaarten gekocht voor een voorstelling of evenement in de schouwburg in de periode t/m 19 januari? Dan hoeft u niets te doen. Wij zullen u zo snel mogelijk persoonlijk informeren over wat er met de voorstelling of film gebeurt.

Openingstijden kassa
De kassa is t/m 19 januari dicht, maar blijft van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar via 074-2556789 en per mail via info@schouwburghengelo.nl.

Nogmaals dank voor uw begrip en geduld. Wij wensen u veel sterkte de komende tijd en hopen u in het nieuwe jaar weer spoedig en in goede gezondheid te mogen verwelkomen in Schouwburg Hengelo.

Blijf gezond en pas goed op elkaar.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg HengeloGisteravond heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en dat de theaters in ieder geval tot en met 25 mei gesloten blijven.
Bezoekers verrast met mondkapjes van Hengelose kunstenaarsDe komende weken worden 2.000 bezoekers van de schouwburg verrast met bijzondere mondkapjes. De selectie bestaat uit bezoekers die in de anderhalf jaar voordat corona zijn intrede deed in Nederland de schouwburg het vaakst hebben bezocht en Vrienden van Schouwburg Hengelo. De mondkapjes zijn speciaal voor de schouwburg ontworpen door vier professionele beeldend kunstenaars uit Hengelo.
Schouwburg Hengelo gesloten tot en met 20 aprilVanavond heeft het kabinet bekendgemaakt dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven tot en met 20 april. Dit betekent dat de schouwburg in deze periode gesloten blijft voor voorstellingen, concerten en filmvertoningen.