Schouwburg Hengelo gaat weer open! 17-11-2020

Met ingang van donderdag 19 november gaat Schouwburg Hengelo weer open voor maximaal 30 bezoekers. De eerste activiteit is de filmvoorstelling ‘On the rocks’ van Filmhuis Hengelo, donderdagavond om 20:15 uur.

Tijdens de persconferentie van 17 november jl. heeft het kabinet bekendgemaakt dat de aanvullende coronamaatregelen die minimaal zouden gelden tot woensdag 18 november, niet worden verlengd. Dit betekent dat Schouwburg Hengelo vanaf donderdag 19 november weer open mag voor maximaal 30 bezoekers. Vanwege het kleine aantal bezoekers dat is toegestaan, is er een beperkt aanbod van voorstellingen. Bekijk het programma voor een actueel overzicht van alle voorstellingen.  Er zijn wel weer iedere week 7 filmvoorstellingen van Filmhuis Hengelo te zien. Hiervan vindt u een compleet overzicht onder het kopje films.

Uiteraard heeft de veiligheid van onze bezoekers de hoogste prioriteit. Alle informatie over de voorzorgsmaatregelen die wij nemen vindt u hier.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Start kaartverkoop nieuwe voorstellingen januari t/m juni 2021De kaartverkoop is van start gegaan voor nieuwe voorstellingen in de periode januari t/m juni 2021 in Schouwburg Hengelo.
Schouwburg Hengelo gaat weer open!Met ingang van donderdag 19 november gaat Schouwburg Hengelo weer open voor maximaal 30 bezoekers. De eerste activiteit is de filmvoorstelling ‘On the rocks’ van Filmhuis Hengelo, donderdagavond om 20:15 uur.
JP van den Bent begint bezorg- en afhaalservice in theatercafé The Green RoomDe lunch van theatercafé The Green Room van Schouwburg Hengelo wordt verzorgd door medewerkers van de JP van den Bent stichting. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is The Green Room net als alle andere horeca in Nederland noodgedwongen tijdelijk gesloten. JP van den Bent besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en is een afhaal- en bezorgservice voor lunch en gebak begonnen vanuit de schouwburg.