De Raceshow Theatershow | do 5 oktober 20.00 uur 14-06-2023

Race-experts Olav Mol en Jack Plooij komen opnieuw naar Schouwburg Hengelo om hun passie met de fans te delen! Een exclusieve kijk achter de schermen van een van de meest populaire sporten van Nederland!

In De Race Theatershow: Helden! besteden de mannen veel aandacht aan de Formule 1-helden van toen en nu. Obscure feitjes, grappige anekdotes, de best bewaarde geheimen en alles over de eeuwige en keiharde rivaliteit tussen de teams: je hoort het donderdag 5 oktober in De Race Theatershow met Olav Mol en Jack Plooij. De kenner én de leek kan zijn of haar hart ophalen!

Hier koop je kaarten!


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Programma Blues Night 2023 bekend!Vrijdag 13 oktober is Blues Night 2023! De aftrap vindt om 20.00 uur plaats in Schouwburg Hengelo door Beaux Gris Gris & The Apocalypse. Aansluitend kan er in een verschillende Hengelose cafés worden genoten van bluesmuziek.
Prestigieuze Colombina voor Urmie Plein!Urmie Plein viel tijdens het Gala van het Nederlands Theater in de prijzen voor haar rol in het bijzondere Ik zeg toch sorry van Raymi Sambo Maakt en Theatergroep Aluin! Plein ontving de Colombina, de prijs voor de meest indrukwekkende vrouwelijke bijrol.
Hengelose dansgroep IRON in halve finale Holland's Got Talent!Afgelopen vrijdagavond kreeg Hengelose dansgroep IRON de felbegeerde Golden Buzzer van jurylid Dan Karaty in het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent! Wilt u dit bijzondere gezelschap live zien? Op 4, 5 en 6 oktober staat IRON op onze planken!