Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Rabotheater Open Podium Twente 2016: inschrijven niet meer mogelijk 29-02-2016

Het Rabotheater Open Podium Twente staat open voor deelnemers van alle leeftijden uit alle theatergenres : van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Kandidaten dienen in Overijssel te wonen óf afkomstig te zijn uit Overijssel.

Wanneer

zaterdag 19 maart 2016: Voorrondes

zaterdag 16 april 2016: Halve Finale

zondag 17 april 2016: Halve Finale

zaterdag 21 mei 2016: Finale

Prijzen

Tijdens de voorrondes en halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale beoordeelt een vakjury de deelnemers en wijst de winnaars aan. De prijzen voor de winnaars zijn beschikbaar gesteld door Businessclub Podion. 

1e prijs: € 2.500,-

2e prijs: € 1.000,-

3e prijs: € 500,-

Jong Talent Prijs € 750,-

En uiteraard bepaalt het publiek wie de Publieksprijsbeker wint.

Download hier het inschrijfformulier waarmee je je inschrijft voor de voorronde van dit Open Podium:

Inschrijfformulier in Word

Inschrijfformulier in .pdf

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 maart 2016.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.