Rabotheater Open Podium Twente 2016: inschrijven niet meer mogelijk 29-02-2016

Het Rabotheater Open Podium Twente staat open voor deelnemers van alle leeftijden uit alle theatergenres : van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Kandidaten dienen in Overijssel te wonen óf afkomstig te zijn uit Overijssel.

Wanneer

zaterdag 19 maart 2016: Voorrondes

zaterdag 16 april 2016: Halve Finale

zondag 17 april 2016: Halve Finale

zaterdag 21 mei 2016: Finale

Prijzen

Tijdens de voorrondes en halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale beoordeelt een vakjury de deelnemers en wijst de winnaars aan. De prijzen voor de winnaars zijn beschikbaar gesteld door Businessclub Podion. 

1e prijs: € 2.500,-

2e prijs: € 1.000,-

3e prijs: € 500,-

Jong Talent Prijs € 750,-

En uiteraard bepaalt het publiek wie de Publieksprijsbeker wint.

Download hier het inschrijfformulier waarmee je je inschrijft voor de voorronde van dit Open Podium:

Inschrijfformulier in Word

Inschrijfformulier in .pdf

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 maart 2016.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!