DanceNight in Rabotheater 24-10-2016

Op zaterdag 29 oktober a.s. is de eerste editie van de ‘DanceNight’ in Rabotheater Hengelo. Meerdere DJ’s draaien nummers uit de top 100 van nu en de afgelopen 10 jaar. 

Tijdens de DanceNight worden verschillende stijlen gemixt zoals Dance, Moombahton, House, Deep House en Latin. De DJ's zorgen voor een mix van de lekkerste nummers uit de top 100 van nu en de afgelopen 10 jaar.

Bovendien is er een ‘inflatable photo booth’ aanwezig. In de opblaasbare LED-fototent kunnenbezoekers zich gratis in een LED-omgeving alleen of met een groep  laten fotograferen; de foto’s  zijn daarna gratis te downloaden.

De DanceNight wordt georganiseerd door Tersteeg Entertainment, onder meer bekend van de SwingNight en het LadiesEvent.

Kaarten reserveren

De eerste DanceNight is op zaterdag 29 oktober van 21.30 uur tot 02.00 uur in de Middenzaal van het Rabotheater. De entree is  € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar 's avonds aan de kassa. De DanceNight is toegankelijk voor iedereen vanaf 21 jaar.

 


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!