Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

DanceNight in Rabotheater 24-10-2016

Op zaterdag 29 oktober a.s. is de eerste editie van de ‘DanceNight’ in Rabotheater Hengelo. Meerdere DJ’s draaien nummers uit de top 100 van nu en de afgelopen 10 jaar. 

Tijdens de DanceNight worden verschillende stijlen gemixt zoals Dance, Moombahton, House, Deep House en Latin. De DJ's zorgen voor een mix van de lekkerste nummers uit de top 100 van nu en de afgelopen 10 jaar.

Bovendien is er een ‘inflatable photo booth’ aanwezig. In de opblaasbare LED-fototent kunnenbezoekers zich gratis in een LED-omgeving alleen of met een groep  laten fotograferen; de foto’s  zijn daarna gratis te downloaden.

De DanceNight wordt georganiseerd door Tersteeg Entertainment, onder meer bekend van de SwingNight en het LadiesEvent.

Kaarten reserveren

De eerste DanceNight is op zaterdag 29 oktober van 21.30 uur tot 02.00 uur in de Middenzaal van het Rabotheater. De entree is  € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar 's avonds aan de kassa. De DanceNight is toegankelijk voor iedereen vanaf 21 jaar.

 


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.