Rabotheater Hengelo zoekt theatermaker (regisseur, choreograaf) 22-12-2014

Bent u een professionele podiumkunstenaar en heeft u belangstelling om in Hengelo een theaterproductie te maken?

Dien dan uw plan in.

U kunt uitgaan van uw eigen expertise en belangstelling:

-          dans, toneel en/of muziektheater

-          met professionals  en/of met amateurs

-          in de grote zaal, in de vlakke vloer zaal of op locatie in Hengelo.

Voor het project/de projecten is vanuit het theater maximaal € 60.000,- beschikbaar. Het project/de projecten dienen uitgevoerd te worden in 2015 of 2016.

Belangstelling? Dien dan uiterlijk 31 januari 2015 uw plan met bijhorende begroting in.

Het plan kan kort en bondig zijn. De indieners van de meest aansprekende plannen worden uitgenodigd voor een nadere kennismaking.

U kunt uw plan mailen naar Raoul Boer, directeur Rabotheater Hengelo via r.boer@rabotheater.nl.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!