Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Rabotheater Hengelo zoekt theatermaker (regisseur, choreograaf) 22-12-2014

Bent u een professionele podiumkunstenaar en heeft u belangstelling om in Hengelo een theaterproductie te maken?

Dien dan uw plan in.

U kunt uitgaan van uw eigen expertise en belangstelling:

-          dans, toneel en/of muziektheater

-          met professionals  en/of met amateurs

-          in de grote zaal, in de vlakke vloer zaal of op locatie in Hengelo.

Voor het project/de projecten is vanuit het theater maximaal € 60.000,- beschikbaar. Het project/de projecten dienen uitgevoerd te worden in 2015 of 2016.

Belangstelling? Dien dan uiterlijk 31 januari 2015 uw plan met bijhorende begroting in.

Het plan kan kort en bondig zijn. De indieners van de meest aansprekende plannen worden uitgenodigd voor een nadere kennismaking.

U kunt uw plan mailen naar Raoul Boer, directeur Rabotheater Hengelo via r.boer@rabotheater.nl.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.