Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Rabotheater Hengelo is inzamellocatie voor de Voedselbank 04-12-2016

Duizenden mensen in Overijssel leven onder de armoedegrens, duizenden kinderen gaan dagelijks zonder eten naar school. Deze mensen zijn aangewezen op de hulp van de voedselbanken, en helaas worden het er elk jaar meer. Daarom komt RTV Oost net als vorig jaar in actie.

Van 9 t/m 17 december komt RTV Oost weer in actie om zoveel mogelijk levensmiddelen in te zamelen voor de Voedselbanken in onze provincie.  In de hele provincie zullen inzamellocaties zijn waar goederen ingeleverd kunnen worden. Ook Rabotheater Hengelo is inzamellocatie. Tijdens openingstijden van de kassa kunnen producten van het boodschappenlijstje van de Voedselbank bij het theater worden ingeleverd. De kassa is van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend.

Klik hier voor meer informatie.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.