Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Preview Theaterseizoen 2015 - 2016 06-03-2015

Preview Theaterseizoen 2015-2016 Rabotheater Hengelo

Voor wie jaarlijks met spanning wacht op de nieuwe brochure van het Rabotheater met het programma voor het komende theaterseizoen, is er nu de ideale avond. Een buitenkans om als eerste te horen welke artiesten en gezelschappen met welke concerten en voorstellingen volgend seizoen in de schouwburg van Hengelo staan!

Nieuwe artiesten en artistieke hoogtepunten

Tijdens de Preview Theaterseizoen 2015-2016 op dinsdagavond 31 maart a.s. informeert directeur Raoul Boer het publiek over de voorstellingen en concerten in het nieuwe theaterseizoen. Hij attendeert op nieuwe artiesten en gezelschappen en artistieke hoogtepunten.

Optredens blijven een verrassing

Daarnaast gaan gasten vooral genieten van diverse korte optredens. Met deze zogenaamde ‘previews’ krijgen verschillende artiesten de mogelijkheid zich te presenteren en krijgen gasten een goede indruk van de betreffende voorstelling. Wie er komen optreden? Dat blijft een verrassing tot 31 maart!

Muzikale optredens op twee podia

Na afloop van de preview kunnen gasten met een drankje genieten van live muziek  op twee podia, in de Grolschfoyer en in de Eijsinkzaal. Tevens is er gelegenheid om alvast kaarten te bestellen voor een selectie van voorstellingen en concerten uit het seizoen 2015-2016.

Kaarten kosten slechts € 3,50

De Preview Theaterseizoen 2015-2016 vindt plaats op dinsdag 31 maart om 20:00 uur in de Eatonzaal van het Rabotheater. Kaarten kosten slechts € 3,50 en zijn inclusief garderobe en een drankje. Kaarten kunnen worden gereserveerd aan de kassa of telefonisch via 074-2556789 van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur of klik hier om ze via de website te reserveren.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.