Politiek café Hengeloos Peil over binnenstad en Kamak 07-11-2017

Aan de gesprekken en discussie in Hengeloos Peil wordt deelgenomen door smaak- en opiniemakers uit de Hengelose politiek en het maatschappelijk, sociaal of cultureel leven in Hengelo. Het programma wordt opgenomen in Brasserie So Nice. Wie de uitzending wil bijwonen is welkom vanaf 18.30 uur. De toegang is gratis, vanaf 19:00 uur gaat de avond van start.

Opnieuw staat de binnenstad centraal in de komende aflevering van Hengeloos Peil, maandagavond 13 november.

De tafelgasten van 13 november: wethouder Marcel Elferink, voorzitter Roland Schwind van SCH, Frans Kattepoel, auteur. Verder in het programma theatergezelschap Kamak, voor en van mensen met een verstandelijke beperking. Regisseur Oscar Wagenmans en twee acteurs vertellen over de producties die ze maken.
De muzikale omlijsting is in handen van Mart Hillen uit Lichtenvoorde. Kenners noemen hem 'een wonderkind op gitaar'.
Tijdens de uitzending wordt ook de nominatie voor de Persprijs 2018 bekendgemaakt.

Elke uitzending wordt live uitgezonden via Radio Hengelo TV en is terug te zien via de social media-kanalen van de omroep. Hengelo’s Peil wordt daarnaast elke maandag op de radio uitgezonden vanuit de studio van Radio Hengelo TV.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Corona-steunregeling voor theatermakers en gezelschappen in de Provincie OverijsselDe Stichting 4 Oost heeft in nauw overleg met de Provincie Overijssel een Corona-steunregeling ontworpen. Er wordt een bedrag beschikbaar gesteld voor het realiseren van professionele, kwalitatief hoogwaardige (muziek)theaterproducties in Overijssel in de periode 1 juli 2021 t/m 30 juni 2023. Theatermakers kunnen tot 30 juni een aanvraag indienen.
Het terras van theatercafé The Green Room is weer openSinds 28 april is het terras van theatercafé The Green Room weer open. Het terras is maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur geopend. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het terras ook op zaterdag en zondag open.
Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg HengeloGisteravond heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en dat de theaters in ieder geval tot en met 25 mei gesloten blijven.