Oproep voor vrijwilligers Hanna van Hendrik 02-04-2019

Hanna van Hendrik is een groots en tegelijkertijd intiem theaterspektakel: een unieke muzikale theaterbelevenis op Vliegbasis Twenthe. Als Hanna haar boerderij, die al drie generaties familiebezit is, dreigt te moeten verkopen blikt ze terug op haar leven. Voor de voorstelling wordt Hangar 11 van vliegbasis Twenthe omgetoverd tot een boerenerf met stallen en koeien, trekkers, waslijnen, een motorbaan en een voltallige popband. Met Johanna ter Steege en Huub Stapel als Hanna en Hendrik.

Voor ‘Hanna van Hendrik’ zoeken we mensen die het leuk vinden als vrijwilliger het publiek te begeleiden en om zo mee te werken om deze grote productie tot een succes te maken!

Wil jij helpen om op Vliegveld Twenthe alles in goede banen te leiden en ben je in de periode van 5 juni t/m 21 juli beschikbaar voor matinee- en/of avondvoorstellingen?

Klik hier voor de 'taakomschrijving vrijwilligers'.

Kijk dan op www.hannavanhendrik.nl voor meer informatie. Als je geïnteresseerd bent, stuur vervolgens een email naar vrijwilligers@hannavanhendrik.nl om je aan te melden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Schouwburg Hengelo on Tour: HasseloVrijdag 23 t/m zondag 25 augustus organiseert Schouwburg Hengelo in samenwerking met Kulturhus Hasselo het festival ‘Schouwburg Hengelo on Tour: Hasselo’. Tijdens dit festival zal een podium op het plein voor Kulturhus Hasselo komen te staan waarop diverse optredens worden uitgevoerd, zal een Uitmarkt plaatsvinden en een buitenfilm worden vertoond.
Uw mening over theateraanbod seizoen 2018/2019Schouwburg Hengelo hoort graag uw mening en stuurt na elke voorstelling of concert een korte enquête. Dit zijn de resultaten.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2019Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo