Oproep voor vrijwilligers Hanna van Hendrik 02-04-2019

Hanna van Hendrik is een groots en tegelijkertijd intiem theaterspektakel: een unieke muzikale theaterbelevenis op Vliegbasis Twenthe. Als Hanna haar boerderij, die al drie generaties familiebezit is, dreigt te moeten verkopen blikt ze terug op haar leven. Voor de voorstelling wordt Hangar 11 van vliegbasis Twenthe omgetoverd tot een boerenerf met stallen en koeien, trekkers, waslijnen, een motorbaan en een voltallige popband. Met Johanna ter Steege en Huub Stapel als Hanna en Hendrik.

Voor ‘Hanna van Hendrik’ zoeken we mensen die het leuk vinden als vrijwilliger het publiek te begeleiden en om zo mee te werken om deze grote productie tot een succes te maken!

Wil jij helpen om op Vliegveld Twenthe alles in goede banen te leiden en ben je in de periode van 5 juni t/m 21 juli beschikbaar voor matinee- en/of avondvoorstellingen?

Klik hier voor de 'taakomschrijving vrijwilligers'.

Kijk dan op www.hannavanhendrik.nl voor meer informatie. Als je geïnteresseerd bent, stuur vervolgens een email naar vrijwilligers@hannavanhendrik.nl om je aan te melden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.
Het theaterprogramma voor seizoen 2019-2020 staat online! Kaartverkoop start do. 18 april 2019Het programma voor het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 is online te bekijken. De officiële online kaartverkoop start donderdag 18 april 2019 vanaf 10.00 uur.
Kaartverkoop Najib Amhali gestart!Najib Amhali terug van weggeweest. Donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 staat Najib Amhali in Schouwburg Hengelo met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?'