Oproep voor vrijwilligers Hanna van Hendrik 02-04-2019

Hanna van Hendrik is een groots en tegelijkertijd intiem theaterspektakel: een unieke muzikale theaterbelevenis op Vliegbasis Twenthe. Als Hanna haar boerderij, die al drie generaties familiebezit is, dreigt te moeten verkopen blikt ze terug op haar leven. Voor de voorstelling wordt Hangar 11 van vliegbasis Twenthe omgetoverd tot een boerenerf met stallen en koeien, trekkers, waslijnen, een motorbaan en een voltallige popband. Met Johanna ter Steege en Huub Stapel als Hanna en Hendrik.

Voor ‘Hanna van Hendrik’ zoeken we mensen die het leuk vinden als vrijwilliger het publiek te begeleiden en om zo mee te werken om deze grote productie tot een succes te maken!

Wil jij helpen om op Vliegveld Twenthe alles in goede banen te leiden en ben je in de periode van 5 juni t/m 21 juli beschikbaar voor matinee- en/of avondvoorstellingen?

Klik hier voor de 'taakomschrijving vrijwilligers'.

Kijk dan op www.hannavanhendrik.nl voor meer informatie. Als je geïnteresseerd bent, stuur vervolgens een email naar vrijwilligers@hannavanhendrik.nl om je aan te melden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'IRON' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘IRON’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. IRON wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.
Wegens grote belangstelling, extra voorstelling van Najib Amhali op 4 septemberOp 4, 5, 6 en 7 september 2019 staat Najib Amhali in Schouwburg Hengelo met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' Reserveer nu de mooiste stoelen.