Oproep voor vrijwilligers Hanna van Hendrik 02-04-2019

Hanna van Hendrik is een groots en tegelijkertijd intiem theaterspektakel: een unieke muzikale theaterbelevenis op Vliegbasis Twenthe. Als Hanna haar boerderij, die al drie generaties familiebezit is, dreigt te moeten verkopen blikt ze terug op haar leven. Voor de voorstelling wordt Hangar 11 van vliegbasis Twenthe omgetoverd tot een boerenerf met stallen en koeien, trekkers, waslijnen, een motorbaan en een voltallige popband. Met Johanna ter Steege en Huub Stapel als Hanna en Hendrik.

Voor ‘Hanna van Hendrik’ zoeken we mensen die het leuk vinden als vrijwilliger het publiek te begeleiden en om zo mee te werken om deze grote productie tot een succes te maken!

Wil jij helpen om op Vliegveld Twenthe alles in goede banen te leiden en ben je in de periode van 5 juni t/m 21 juli beschikbaar voor matinee- en/of avondvoorstellingen?

Klik hier voor de 'taakomschrijving vrijwilligers'.

Kijk dan op www.hannavanhendrik.nl voor meer informatie. Als je geïnteresseerd bent, stuur vervolgens een email naar vrijwilligers@hannavanhendrik.nl om je aan te melden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

De kaartverkoop voor september start donderdag 25 juni om 12:00 uurOp donderdag 25 juni om 12:00 uur gaat de kaartverkoop van start voor het theaterprogramma in september. Voor het nieuwe seizoen wordt een programma samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met coronamaatregelen. Met veel trots presenteert Schouwburg Hengelo het theaterprogramma voor de maand september.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2020Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo van 13 juli tot 16 augustus 2020
Danser en choreograaf Jens van Daele overledenVandaag bereikte ons het bericht dat choreograaf Jens van Daele volkomen onverwacht is overleden. Jens is met zijn gezelschap Jens van Daele | Burning Bridges een vaste bespeler van Schouwburg Hengelo. Een groot kunstenaar is ons ontvallen. Wij zullen hem missen en wensen zijn naasten heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.