Meer informatie 19-05-2022

Onze nieuwe theaterbrochure is uit! De kaartverkoop start op donderdag 19 mei 10.00 uur.

Kaarten bestellen
Er zijn drie manieren om kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen:

  • Online via de website: U kiest zelf uw plaatsen en rekent af met iDEAL. U ontvangt vervolgens e-tickets.
  • Telefonisch via 074 255 67 89: Wij nemen uw bestelling aan en u betaalt middels een eenmalige iDEAL-link die u per mail krijgt toegestuurd of u haalt en betaalt de tickets af bij de theaterkassa.
  • U koopt uw kaarten tijdens openingstijden (ma - vrij van 12.00 tot 16.00 uur) direct aan de kassa, rekent per pin of contant af en neemt uw kaarten mee.

Series & danspas
Ook komend seizoen bieden wij weer een aantal series aan én natuurlijk de Danspas:

  • Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons aanbod? Laat dan de keuze aan ons en ga Op avontuur en kies voor de Avonturenserie muziek, Avonturenserie toneel en/of de Verrassingsserie.
  • Een bezoek aan het theater is voor kinderen vaak een bijzondere ervaring. Doe uw kinderen en uzelf een groot plezier en boek een van de jeugdseries. U geniet dan drie keer per jaar samen van toptheater en betaalt max. € 8,50 per persoon, per voorstelling.
  • Onze Danspas is niet meer weg te denken! Al ruim 10 jaar een favoriet item voor de dansliefhebber. Dit jaar veertien voorstellingen voor € 107,50.
  • Toneelgroep Oostpool is één van de vaste bespelers van Schouwburg Hengelo. Liefhebbers kopen de Oostpool-serie: zes voorstellingen voor slechts € 78,00

« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

The Green Room gesloten op 30 juniIn verband met een teamdag voor de medewerkers van JP van den Bent is The Green Room op 30 juni gesloten. Vanaf 1 juli staan ze elke werkdag weer klaar voor een heerlijke lunch of koffie/thee met gebak.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkers!Schouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.
Silke Veld winnaar Open Podium Twente 2022Op zaterdag 14 mei streden tien finaleacts om de hoofdprijs van Open Podium Twente. Silke Veld ging er, samen met haar band, met de 1e juryprijs vandoor: de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-. De 2e juryprijs was voor dansgezelschap IRON van Dansstudio X-DANCE en Trapdoorman kreeg van de jury de 3e prijs.