Meer informatie 19-05-2022

Onze nieuwe theaterbrochure is uit! De kaartverkoop start op donderdag 19 mei 10.00 uur.

Kaarten bestellen
Er zijn drie manieren om kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen:

  • Online via de website: U kiest zelf uw plaatsen en rekent af met iDEAL. U ontvangt vervolgens e-tickets.
  • Telefonisch via 074 255 67 89: Wij nemen uw bestelling aan en u betaalt middels een eenmalige iDEAL-link die u per mail krijgt toegestuurd of u haalt en betaalt de tickets af bij de theaterkassa.
  • U koopt uw kaarten tijdens openingstijden (ma - vrij van 12.00 tot 16.00 uur) direct aan de kassa, rekent per pin of contant af en neemt uw kaarten mee.

Series & danspas
Ook komend seizoen bieden wij weer een aantal series aan én natuurlijk de Danspas:

  • Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons aanbod? Laat dan de keuze aan ons en ga Op avontuur en kies voor de Avonturenserie muziek, Avonturenserie toneel en/of de Verrassingsserie.
  • Een bezoek aan het theater is voor kinderen vaak een bijzondere ervaring. Doe uw kinderen en uzelf een groot plezier en boek een van de jeugdseries. U geniet dan drie keer per jaar samen van toptheater en betaalt max. € 8,50 per persoon, per voorstelling.
  • Onze Danspas is niet meer weg te denken! Al ruim 10 jaar een favoriet item voor de dansliefhebber. Dit jaar veertien voorstellingen voor € 107,50.
  • Toneelgroep Oostpool is één van de vaste bespelers van Schouwburg Hengelo. Liefhebbers kopen de Oostpool-serie: zes voorstellingen voor slechts € 78,00

« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Zomersluiting kassaDe theaterkassa is vanwege de zomervakantie gesloten tot 29 augustus. De schouwburg is wel bereikbaar via info@schouwburghengelo.nl. Uw mail wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. We wensen u een fijne zomer toe en heel graag tot ziens bij Schouwburg Hengelo!
Theater de Makkers zoekt liefdesverhalenOp vrijdag 9 en zaterdag 10 september organiseert Schouwburg Hengelo in Berflo Es een wijkfestival, onder de noemen Schouwburg Hengelo on Tour. Theater de Makkers is op 10 september met hun kunstinstallatie aanwezig en is op zoek naar Hengelose liefdeskoppels die hun verhaal met hen wil delen!
Gezocht: talenten uit Berflo Es voor Open Podium tijdens wijkfestivalSchouwburg Hengelo on Tour is een uniek cultuurproject voor, door en vooral mét een Hengelose wijk. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september strijkt de schouwburg neer in Berflo Es. Voor het Open Podium op het buitenpodium zijn nog een paar speelplekken beschikbaar.