Zie de Vide: beeldende kunst in de vide van het Rabotheater 07-11-2014

Tentoonstellingsreeks 'Zie de Vide' in Rabotheater Hengelo

In nauwe samenwerking met het Rabotheater is Bureautje Voorwaarts gestart met de tentoonstellingsreeks ‘Zie de vide’, die nu wordt voortgezet door BR&T Productions van Pier van Dijk.

Gedurende het theaterseizoen worden in periodes van twee maanden in de vide van het theater vijf tentoonstellingen gepresenteerd met werk van professionele kunstenaars, wonend en werkend in Hengelo.

Expositieprogramma 2014/2015:
september/oktober: Jenny de Groot/Henk Geuzinge
november/december: Huub Mikx
januari/februari: Frans Zekhuis
maart/april: Tony Boiso
mei/juni: Ton Duivenvoorden

Expositie november/december 2014: Huub Mikx
Disciplines: objecten, installaties als edelsmid sieraden met als motto: Vorm is meer dan glans, de maat speelt geen rol. De expositie van Huub Mikx is te bezichtigen tot eind december 2014

Openingstijden

De expositie is gratis toegankelijk en te bezichtigen tijdens openingstijden van de kassa van het Rabotheater, van maandag tot en met zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur vanaf het Zoutplein. Daarnaast is de expositie te bekijken tijdens voorstellingen in de grote zaal van het Rabotheater vanuit de Grolschfoyer.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!