Zie de Vide: beeldende kunst in de vide van het Rabotheater 07-11-2014

Tentoonstellingsreeks 'Zie de Vide' in Rabotheater Hengelo

In nauwe samenwerking met het Rabotheater is Bureautje Voorwaarts gestart met de tentoonstellingsreeks ‘Zie de vide’, die nu wordt voortgezet door BR&T Productions van Pier van Dijk.

Gedurende het theaterseizoen worden in periodes van twee maanden in de vide van het theater vijf tentoonstellingen gepresenteerd met werk van professionele kunstenaars, wonend en werkend in Hengelo.

Expositieprogramma 2014/2015:
september/oktober: Jenny de Groot/Henk Geuzinge
november/december: Huub Mikx
januari/februari: Frans Zekhuis
maart/april: Tony Boiso
mei/juni: Ton Duivenvoorden

Expositie november/december 2014: Huub Mikx
Disciplines: objecten, installaties als edelsmid sieraden met als motto: Vorm is meer dan glans, de maat speelt geen rol. De expositie van Huub Mikx is te bezichtigen tot eind december 2014

Openingstijden

De expositie is gratis toegankelijk en te bezichtigen tijdens openingstijden van de kassa van het Rabotheater, van maandag tot en met zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur vanaf het Zoutplein. Daarnaast is de expositie te bekijken tijdens voorstellingen in de grote zaal van het Rabotheater vanuit de Grolschfoyer.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

De kaartverkoop voor september start donderdag 25 juni om 12:00 uurOp donderdag 25 juni om 12:00 uur gaat de kaartverkoop van start voor het theaterprogramma in september. Voor het nieuwe seizoen wordt een programma samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met coronamaatregelen. Met veel trots presenteert Schouwburg Hengelo het theaterprogramma voor de maand september.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2020Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo van 13 juli tot 16 augustus 2020
Danser en choreograaf Jens van Daele overledenVandaag bereikte ons het bericht dat choreograaf Jens van Daele volkomen onverwacht is overleden. Jens is met zijn gezelschap Jens van Daele | Burning Bridges een vaste bespeler van Schouwburg Hengelo. Een groot kunstenaar is ons ontvallen. Wij zullen hem missen en wensen zijn naasten heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.