Muzikanten en zangers gezocht voor Stork 150 Jaar – The Proms 29-05-2018

Op 14 en 15 september ’s avonds en 16 september ’s middags organiseren vier samenwerkende koepels van Hengelose amateurverenigingen in samenwerking met Schouwburg Hengelo een drietal ‘Promsconcerten’.

Een feest vóór en dóór Hengelo
Promsconcerten zijn feestelijke concerten waar het publiek actief bij wordt betrokken. Het publiek loopt in en uit en zingt, danst, beweegt en ontmoet elkaar op het thema “FEEST”. De organisatie wil de Hengelose bevolking er extra bij betrekken.
Stork heeft een actieve rol gespeeld bij de oprichting van een aantal Hengelose verenigingen. Veel Hengelose amateurverenigingen bestaan dan ook al meer dan honderd jaar. En Stork is ook in de jaren daarna altijd heel begaan geweest met de amateurverenigingen in Hengelo.

Muzikanten en zangers gezocht voor megakoor en -orkest
De basis van het programma wordt gedragen door het Twents Jeugd Harmonie Orkest en de koren POPenzo en het Koninklijk Hengelo’s Mannenkoor. Hier worden nog amateurmusici en -zangers/zangeressen aan toegevoegd om hopelijk een enorm koor (160 personen) en orkest (100 personen) te vormen. Belangstellenden kunnen zich opgeven via het mailadres federatie.akh@gmail.com, de sluitingsdatum is vrijdag 22 juni 2018.

Aankleding
Bij de aankleding van het concert zullen Hengelose amateurkunstenaars themaschilderijen en beelden tentoonstellen. Ook zullen er beamerpresentaties te zien zijn met daarop historische beelden van 150 jaar Stork. Acteurs zullen op ludieke wijze de presentatie van de Promsconcerten verzorgen. De kaartverkoop voor de concerten op 14, 15 en 16 september via Schouwburg Hengelo is reeds begonnen. Zitplaatsen kosten € 6,- en staanplaatsen kosten slechts € 4,- beide inclusief garderobe en drankje.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Sterrenregen voor Vrijdag en Sandifort, kaartverkoop is gestart!Vanwege de geweldige ontvangst door pers én publiek is de kaartverkoop voor deze voorstelling nu al gestart, ook al staat deze voorstelling pas over een jaar in Hengelo.
Extra voorstelling Arjen Lubach, reserveer nú voor de beste plaatsenVanwege grote belangstelling is er op woensdag 6 maart 2019 een extra voorstelling van Arjen Lubach met de titel ‘Arjen Lubach LIVE’.
Bijgeboekt en kaartverkoop gestart: The Elvis Concert 2018 - Christmas Edition en voorstelling Theo Maassen 'SITUATIE GEWIJZIGD'Kerst editie met dé ultieme Elvis ervaring en cabaretvoorstelling Theo Maassen bijgeboekt!!! Kaartverkoop is reeds gestart.