Mugmetdegoudentand stopt! 18-01-2023

Donderdag 30 maart ontvangen wij mugmetdegoudentand voor de allerlaatste keer op onze planken. Het eigenzinnige Amsterdamse theatergezelschap houdt helaas na dit seizoen op te bestaan. The Making of Soros the Musical zal de laatste Mug-productie zijn. 

Om maar in de dierentermen te blijven: we hebben er hier een flinke kater van, maar we zijn blij dat we nog een laatste keer van De Mug mogen genieten. Wilt u deze laatste niet missen? Dan zien we u heel graag donderdag 30 maart in onze schouwburg!


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Bijgeboekt: BOUKE ROCKS ELVISHet kan u bijna niet zijn ontgaan: Bouke Scholten gooit hoge ogen met ElvisMatters in het tv-programma The Tribute - Battle of the Bands. Komend seizoen kunt u ze live beleven in Hengelo!
Mugmetdegoudentand stopt!Donderdag 30 maart ontvangen wij onze vaste bespeler mugmetdegoudentand voor de allerlaatste keer op onze planken. Het eigenzinnige Amsterdamse theatergezelschap houdt helaas na dit seizoen op te bestaan. The Making of Soros the Musical zal de laatste Mug-productie zijn.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkers!Schouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.