Meld je nu aan voor Traject Theatertalent! 20-01-2023

Laat je meenemen in de wereld van theater
Ben jij tussen de 14 en 20 jaar oud en wil jij aan de slag met het theater vak? Grijp dan je kans en meld je aan voor het Traject Theatertalent. Een traject waarin je actief aan het werk gaat met de verschillende theaterstijlen en waarin je leert met andere ogen te kijken naar voorstellingen. Laat je meenemen in de wereld van theater door workshops van uiteenlopende professionele theatermakers te volgen en leer over de verschillende facetten van theater maken. Bekijk samen met de andere deelnemers de geselecteerde voorstellingen en ontdek je eigen stijl en voorkeur.

Speeldata voorstellingen:
WO 22 februari - Maas theater & dans
LOVEXL: Een voorstelling over gierende hormonen en hunkerende lust.

DO 9 maart - Aluin
Twelfth night: Een genderfluïde muziekspektakel gebaseerd op een klassieker van Shakespeare.

DO 23 maart - Oostpool & Sonnevanck
El Mektoub gaat over jongeren die zich niet langer willen neerleggen bij hun positie in de wereld en een radicale poging doen om met hun lot te breken.

ZA 8 april - Zijlmakerij
Het Eenzame Westen is een zwartkomisch drama vol geweld, haat en nijd. Een dodelijke zoektocht naar een reden om in leven te blijven.

Data workshops:
WO 22 februari, 17.00 - 18.30 uur
workshop fysiek spel door Maas theater & dans

DO 9 maart, 17.00 - 18.30 uur
workshop episch acteren door Aluin

WO 29 maart, 19.00 - 20.30 uur
verwerkende workshop door Oostpool & Sonnevanck

ZA 8 april, 18.30 - 20.00 uur
workshop door Theatermakerij

Alle workshops vinden plaats bij Schouwburg Hengelo.

Aanmelden/meer informatie
Ervaring is niet noodzakelijk of belangrijk, motivatie natuurlijk wel! Meer informatie of aanmelden? Stuur dan een mail naar l.koezen@schouwburghengelo.nl onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en Traject Theatertalent.

Traject Theatertalent is een unieke samenwerking tussen Theatermakerij Enschede en Schouwburg Hengelo. Een traject voor diegenen die graag spelen en uitgedaagd willen worden, maar ook ideaal voor jongeren die een theateropleiding overwegen.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Bijgeboekt: BOUKE ROCKS ELVISHet kan u bijna niet zijn ontgaan: Bouke Scholten gooit hoge ogen met ElvisMatters in het tv-programma The Tribute - Battle of the Bands. Komend seizoen kunt u ze live beleven in Hengelo!
Mugmetdegoudentand stopt!Donderdag 30 maart ontvangen wij onze vaste bespeler mugmetdegoudentand voor de allerlaatste keer op onze planken. Het eigenzinnige Amsterdamse theatergezelschap houdt helaas na dit seizoen op te bestaan. The Making of Soros the Musical zal de laatste Mug-productie zijn.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkers!Schouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.