Meester Kikker (5+) | zo 8 oktober 14.30 uur 03-07-2023

Wanneer de meester met slijmerig kroos in zijn haar en gescheurde kleren de klas binnenkomt, heeft hij duidelijk iets uit te leggen. En weet iemand misschien waarom de directrice zo verlekkerd kijkt als iemand een spreekbeurt over kikkers houdt?

‘Soms ben ik een kikker. Dat is mijn geheim.
Niemand mag het weten, behalve jullie...’

Na het succes van het boek van Paul van Loon en de film komt dit spannende en grappige verhaal nu naar de theaters. Een opkikkerende musical voor iedereen van 5 jaar en ouder: zondag 8 oktober bij ons te zien!


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Programma Blues Night 2023 bekend!Vrijdag 13 oktober is Blues Night 2023! De aftrap vindt om 20.00 uur plaats in Schouwburg Hengelo door Beaux Gris Gris & The Apocalypse. Aansluitend kan er in een verschillende Hengelose cafés worden genoten van bluesmuziek.
Prestigieuze Colombina voor Urmie Plein!Urmie Plein viel tijdens het Gala van het Nederlands Theater in de prijzen voor haar rol in het bijzondere Ik zeg toch sorry van Raymi Sambo Maakt en Theatergroep Aluin! Plein ontving de Colombina, de prijs voor de meest indrukwekkende vrouwelijke bijrol.
Hengelose dansgroep IRON in halve finale Holland's Got Talent!Afgelopen vrijdagavond kreeg Hengelose dansgroep IRON de felbegeerde Golden Buzzer van jurylid Dan Karaty in het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent! Wilt u dit bijzondere gezelschap live zien? Op 4, 5 en 6 oktober staat IRON op onze planken!