Ladies Night Arrangement 22-04-2015

Boek het exclusieve arrangement bij de voorstelling 'Zout op mijn huid'!

'Zout op mijn Huid' is de 'Vijfitg tinten grijs' uit de jaren 80, een romantisch en sensueel verhaal over een intellectuele Parisienne (Sophie van Winden) en een Bretonse visser (Dragan Bakema): een ode aan de liefde. Boek nu uw kaarten en bestel er een Ladies Night Arrangement bij: geniet vooraf van koffie/thee met chocola, een bijzondere voorstelling en sluit af met bubbels en een Goodie Bag voor slechts € 5,- (exclusief voorstelling).

Het arrangement is alleen te boeken in combinatie met de voorstelling, via de kassa of telefonisch van ma t/m za 12:00 - 16:00 uur of via de website en uiterlijk tot een dag voor de voorstelling. Let op: vol=echt vol!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!
Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg HengeloBij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!
Expositie van De Haanstra’s in Schouwburg Hengelo geopendDe expositie is 29 september feestelijk geopend in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo. De tentoonstelling is het hele jaar te bezichtigen door bezoekers van voorstellingen in de Rabozaal. Voor het overige publiek is de tentoonstelling iedere zaterdag in oktober geopend van 12.00 tot 16.00 uur.