Ladies Night Arrangement 22-04-2015

Boek het exclusieve arrangement bij de voorstelling 'Zout op mijn huid'!

'Zout op mijn Huid' is de 'Vijfitg tinten grijs' uit de jaren 80, een romantisch en sensueel verhaal over een intellectuele Parisienne (Sophie van Winden) en een Bretonse visser (Dragan Bakema): een ode aan de liefde. Boek nu uw kaarten en bestel er een Ladies Night Arrangement bij: geniet vooraf van koffie/thee met chocola, een bijzondere voorstelling en sluit af met bubbels en een Goodie Bag voor slechts € 5,- (exclusief voorstelling).

Het arrangement is alleen te boeken in combinatie met de voorstelling, via de kassa of telefonisch van ma t/m za 12:00 - 16:00 uur of via de website en uiterlijk tot een dag voor de voorstelling. Let op: vol=echt vol!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'IRON' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘IRON’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. IRON wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.
Wegens grote belangstelling, extra voorstelling van Najib Amhali op 4 septemberOp 4, 5, 6 en 7 september 2019 staat Najib Amhali in Schouwburg Hengelo met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' Reserveer nu de mooiste stoelen.