Almelose Eva Luitsz in de spotlights tijdens theatertour Alain Clark! 05-11-2014

Alain Clark komt aanstaande vrijdag 7 november 2014 naar Rabotheater Hengelo met zijn theaterconcert ‘Walk with me’. In elke stad die Alain Clark met zijn theaterconcert aandoet, gaat hij op zoek naar een veelbelovend regionaal talent, een artiest-in-spè. Dit talent krijgt 3 minuten speeltijd onder begeleiding van de band van Alain. Voor singer/songwriter Eva Luitsz (21) kan het geluk niet op, zij is door Alain Clark geselecteerd en mag op 7 november een gastoptreden verzorgen tijdens het theaterconcert in Hengelo.

Op vrijdag 7 november staat Alain Clark met zijn theatertour “Walk with me” in Rabotheater Hengelo, aanvang 20:00 uur. Kaarten voor het concert zijn te reserveren via www.rabotheater.nl of aan de kassa van het Rabotheater van maandag t/m zaterdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur of telefonisch via 074-2556789. Kaarten kosten € 24,50 inclusief garderobe en pauzedrankje.

Alain Clark werd zes jaar geleden bekend door zijn debuutalbum ‘Live It Out’ welke meer dan 200.000 keer werd verkocht. De zanger uit Amsterdam scoorde hits als ‘This Ain’t Gonna Work’ en het duet met zijn vader ‘Father And Friend’. De inmiddels 35-jarige zanger ontving een Edison, 3FM award en toerde door Europa.

Ook een eigen podium?

Het Rabotheater wil (nog) meer ruimte geven aan regionaal talent om op te treden. Dat kan op het open podium “So Noizy” op zondagmiddag  in het theatercafé van het Rabotheater, Brasserie So Nice. Het open podium is in principe elke zondagmiddag tussen 16:00 uur en 18:00 uur beschikbaar voor bandjes, dichters, singer-songwriters, etc.

Het theater stelt het podium en faciliteiten ter beschikking. Er is geen vergoeding, maar wel technische en promotionele ondersteuning. Wie belangstelling heeft, stuurt een e-mail naar r.boer@rabotheater.nl. Uit de belangstellenden maakt het Rabotheater een selectie om komend seizoen op te treden.

De entree voor So Noizy is gratis. Uiteraard kan tijdens of na afloop van het concert in de Brasserie gegeten worden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!