Almelose Eva Luitsz in de spotlights tijdens theatertour Alain Clark! 05-11-2014

Alain Clark komt aanstaande vrijdag 7 november 2014 naar Rabotheater Hengelo met zijn theaterconcert ‘Walk with me’. In elke stad die Alain Clark met zijn theaterconcert aandoet, gaat hij op zoek naar een veelbelovend regionaal talent, een artiest-in-spè. Dit talent krijgt 3 minuten speeltijd onder begeleiding van de band van Alain. Voor singer/songwriter Eva Luitsz (21) kan het geluk niet op, zij is door Alain Clark geselecteerd en mag op 7 november een gastoptreden verzorgen tijdens het theaterconcert in Hengelo.

Op vrijdag 7 november staat Alain Clark met zijn theatertour “Walk with me” in Rabotheater Hengelo, aanvang 20:00 uur. Kaarten voor het concert zijn te reserveren via www.rabotheater.nl of aan de kassa van het Rabotheater van maandag t/m zaterdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur of telefonisch via 074-2556789. Kaarten kosten € 24,50 inclusief garderobe en pauzedrankje.

Alain Clark werd zes jaar geleden bekend door zijn debuutalbum ‘Live It Out’ welke meer dan 200.000 keer werd verkocht. De zanger uit Amsterdam scoorde hits als ‘This Ain’t Gonna Work’ en het duet met zijn vader ‘Father And Friend’. De inmiddels 35-jarige zanger ontving een Edison, 3FM award en toerde door Europa.

Ook een eigen podium?

Het Rabotheater wil (nog) meer ruimte geven aan regionaal talent om op te treden. Dat kan op het open podium “So Noizy” op zondagmiddag  in het theatercafé van het Rabotheater, Brasserie So Nice. Het open podium is in principe elke zondagmiddag tussen 16:00 uur en 18:00 uur beschikbaar voor bandjes, dichters, singer-songwriters, etc.

Het theater stelt het podium en faciliteiten ter beschikking. Er is geen vergoeding, maar wel technische en promotionele ondersteuning. Wie belangstelling heeft, stuurt een e-mail naar r.boer@rabotheater.nl. Uit de belangstellenden maakt het Rabotheater een selectie om komend seizoen op te treden.

De entree voor So Noizy is gratis. Uiteraard kan tijdens of na afloop van het concert in de Brasserie gegeten worden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

De kaartverkoop voor september start donderdag 25 juni om 12:00 uurOp donderdag 25 juni om 12:00 uur gaat de kaartverkoop van start voor het theaterprogramma in september. Voor het nieuwe seizoen wordt een programma samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met coronamaatregelen. Met veel trots presenteert Schouwburg Hengelo het theaterprogramma voor de maand september.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2020Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo van 13 juli tot 16 augustus 2020
Danser en choreograaf Jens van Daele overledenVandaag bereikte ons het bericht dat choreograaf Jens van Daele volkomen onverwacht is overleden. Jens is met zijn gezelschap Jens van Daele | Burning Bridges een vaste bespeler van Schouwburg Hengelo. Een groot kunstenaar is ons ontvallen. Wij zullen hem missen en wensen zijn naasten heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.