Komend weekend: Kunsten op straat! 21-06-2015

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni zijn er weer vele activiteiten en bijzondere acts te zien in het centrum van Hengelo. Twee dagen vol met muziek, heerlijk eten, poëzie, binnen- en buitentheater met lokale, nationale en internationale artiesten! Een kleine greep uit het programma:

Multiculti Eetkunst
Negen landen presenteren duizend-en-één smaken! Heerlijke hapjes voor een klein bedrag.
Zaterdag en zondag | 13.00 u. tot 17.00 u, aan de Molenstraat

Hydra - Zoo Nice
Hee, wat is dit voor struikrijke omgeving? Hier is veel te ontdekken! Weelderige stakstoortjes, vliegende zeeboeien, een glijter en nog veel meer.
Zaterdag en zondag | 13.00 u. tot 17.00 u., doorlopende voorstelling op het Schouwburgplein

Gele bloes
Twee Hengelose theatermakers, Jolanda Keun en Nannette Lindenberg, zijn een weekend lang je reisleiders. In de gele bus kom je tot inzicht.
Zaterdag en zondag | 13.00 u. tot 17.00 u, doorlopende voorstelling in de gele schoolbus Bij Ten Eekelder

En verder:
Nieuw! - Cafétheater met o.a. Thijs Kemperink
Muziek
Living Statues
Poëzie
Brocante & artistieke markt
Kunsttentoonstelling
Internationaal straattheater 

Lees hier het volledige programma. 


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'IRON' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘IRON’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. IRON wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.
Wegens grote belangstelling, extra voorstelling van Najib Amhali op 4 septemberOp 4, 5, 6 en 7 september 2019 staat Najib Amhali in Schouwburg Hengelo met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' Reserveer nu de mooiste stoelen.