Karin Bloemen en Rabotheater Hengelo bieden lokaal talent een unieke kans 26-09-2016

Zingen met Karin Bloemen voor een uitverkochte zaal? Dat kan! Karin brengt met 'Volle Bloei' een programma vol energie en inspiratie. Om ook talent in de knop ‘tot volle bloei’ te laten komen, geeft Karin bij elke voorstelling een lokaal jong talent de mogelijkheid een nummer met haar te zingen. Ook op vrijdag 9 juni 2017 in het Rabotheater.

Voor wie?

Ben je jonger dan 25 jaar? Grijp dan nu je kans! Maak een kort filmpje (max. 1-2 minuut) van een refrein en een couplet (eventueel met eigen begeleiding op instrument). Zet je filmpje op YouTube (mag ook met een verborgen link). En stuur de link en je gegevens uiterlijk 26 oktober 2016 naar info@rabotheater.nl onder vermelding van Talentenjacht Karin Bloemen. Voor het optreden is geen (reis)vergoeding beschikbaar. Wel biedt het Rabotheater 2 vrijkaarten per voorstelling aan het door Karin en het Rabotheater uitgekozen talent zodat familie of vrienden kunnen komen kijken. 

Het Rabotheater kiest 3 talenten uit de inzendingen die zullen meedingen. Karin zal uiteindelijk 1 winnaar bekend maken, die mee zal zingen in de voorstelling. Rond 30 november 2016 maken wij de uitslag bekend.

‘Volle bloei’

Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40e. Karin Bloemen brengt een avond vol energie en inspiratie, zodat het publiek na afloop weer helemaal opgeladen is en voelt: de bloei van mijn leven is nu.  Vol overgave zet Karin al haar talenten in om dit doel te bereiken. Zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend met haar vele gezichten.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!