Kaartverkoop 'Was Getekend, Annie M.G. Schmidt' is nu gestart! 24-01-2018

De voorstelling vertelt het verhaal van dé schrijfster van Nederland, vertolkt door niemand minder dan Simone Kleinsma. De kaartverkoop voor ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ gaat per direct van start.

Iedereen kent bekende nummers als: 'Op een mooie Pinksterdag', 'Margootje, 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag' en 'Vluchten kan niet meer'. En dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten, maar wie was de vrouw achter de schrijfster? Daarover schreef Annejet van der Zijl de bestseller 'Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt'. Het verhaal van de nieuwe Nederlandse musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd op dit succesvolle boek. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Met haar prachtige stem, gevoel voor humor en liefde voor de Nederlandse taal is Simone Kleinsma de aangewezen actrice om de rol van Annie M.G. Schmidt te vertolken. In haar rol als Annie M.G. Schmidt blikt ze samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

Kaarten reserveren
Kaarten voor ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 mei 2018 in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 44,50. U kunt kaarten reserveren via onze website www.schouwburghengelo.nl of direct via deze link, telefonisch via het telefoonnummer 074 - 255 6789 of aan de kassa van Schouwburg Hengelo (bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 12:00 uur tot 16:00 uur).


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Muzikanten en zangers gezocht voor Stork 150 Jaar – The PromsMuzikanten en zangers gezocht voor megakoor en -orkest! Geef je snel op!
Extra voorstelling 'Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers'Wegens grote belangstelling heeft Schouwburg Hengelo op vrijdag 14 september een extra voorstelling geboekt van ‘Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers deel III’ van de cabaretiers André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink.
De AVG en uw privacy bij Schouwburg HengeloPer vrijdag 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Graag leggen wij uit wat dit voor u als bezoeker van Schouwburg Hengelo betekent.