Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Kaartverkoop Venice nú gestart! 01-12-2016

Venice komt naar Nederland. De populaire band doet ons land aan met de ‘Spring Tour 2017’. Op donderdag 11 mei 2017 staat  Venice in Rabotheater Hengelo. De kaartverkoop voor dit concert gaat per direct van start.

Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De broers Lennon en hun twee gelijknamige neven brengen prachtige songs ten gehore die in de lijn liggen van The Eagles, The Beach Boys en Crosby, Stills, Nash & Young. Nederland is voor de Lennons hun home away from home.

De band verwierf in Nederland door de jaren heen een grote schare trouwe fans en gaf vorig jaar een zeer succesvol optreden in het Rabotheater. Klassieke Venice hits als ‘Think Again’ en ‘The Family Tree’ zijn jaarlijks terug te vinden in de hoogste regionen van Radio 2 Top 2000 en de band werd in Nederland beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

De afgelopen jaren heeft de band bijna non-stop getourd (onder meer een stadiontour met Pink Floyd-frontman Roger Waters). In februari van dit jaar speelde de band tijdens een eerbetoon aan Eagles-zanger Glenn Frey samen met Bonnie Riatt en Lee Ann Womack. Tijdens de aankomende tournee zal de band, naast de bekende publieksfavorieten, nieuw materiaal en een aantal klassiekers ten gehore brengen.

Klik hier voor meer informatie of om direct kaarten te reserveren.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.