Kaartverkoop Rabotheater Hengelo seizoen 2017-2018 start donderdag 20 april 11-04-2017

Met veel trots presenteert Rabotheater Hengelo het programma voor het nieuwe theaterseizoen. Het complete programma is nu al te bekijken op de website. De online kaartverkoop start donderdag 20 april om 10:00 uur. Vrienden van het Rabotheater kunnen al vanaf woensdag 19 april om 10:00 uur kaarten bestellen.

Het nieuwe theaterseizoen telt bijna 200 voorstellingen en concerten, waarvan een groot deel uniek voor Twente. Met topartiesten als Alan Parsons, Jochem Myjer, Herman van Veen, 10cc en gerenommeerde gezelschappen als het Orkest van het Oosten, Introdans en Toneelgroep Oostpool.

Het Rabotheater Hengelo toont in het nieuwe theaterseizoen opnieuw veel dans, toneel en jeugdtheater, niet alleen in de Grote Zaal, maar ook in de Middenzaal, waar dans-, toneel- en jeugdvoorstellingen extra goed tot hun recht komen. RO Theater komt natuurlijk terug, net als de Amerikaanse zangsensatie  Naturally 7. Dit seizoen brengt Rabotheater bovendien vier opera’s en drie grote musicals: The Full Monty, My Fair Lady en VAMOS! een komische musical geïnspireerd op ‘Ik vertrek’ met Lenette van Dongen in de hoofdrol.

Series en randprogrammering

Ook komend seizoen biedt het Rabotheater weer een aantal Series met grote kortingen. Naast de Danspas, de Avonturenseries muziek en toneel en de series met vaste bespelers Toneelgroep Oostpool en Thijs Borsten wederom de Verrassingsserie, de Serie Kamermuziek en maar liefst drie jeugdseries. Daarnaast biedt het Rabotheater vele regionale voorstellingen en nog meer randprogrammering, met naast inleidingen ook voor- en nagesprekken, afterparty’s, meet & greets met de artiesten en workshops voor jong én oud.

Extra voordelen voor Vrienden van het Rabotheater

Om ons grote aanbod aan activiteiten te continueren, is er de mogelijkheid om het Rabotheater extra te ondersteunen door voor slechts €25,00 per gezin Vriend te worden. Vrienden kunnen al online kaarten kopen voordat de reguliere kaartverkoop van start gaat. Bovendien krijgen Vrienden minimaal tweemaal per seizoen korting op geselecteerde voorstellingen en worden Vrienden als eerste bericht over bijgeboekte voorstellingen en concerten. Klik hier voor meer informatie over 'Vriend van het Rabotheater'.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Vacature: leden voor de Raad van Toezicht (m/v)Uiterlijk tot en met 22 oktober 2017 kunt u reageren door het sturen van uw sollicitatie met uw motivering en curriculum vitae.
Schouwburg Hengelo maakt uw theaterbezoek aangenamerSchouwburg Hengelo heeft niet alleen een nieuwe naam, maar begint het seizoen ook met nieuwe stoelen, een nieuwe hijsinstallatie, extra toiletten en gratis wifi voor publiek.
Jong theatertalent opgelet!5 oktober 2017 audities in Schouwburg Hengelo Houd jij van acteren, heb je zin om met leeftijdsgenoten (14 t/m 20 jaar) een intensief toneelavontuur aan te gaan? Geef je snel op voor de auditie.