Wegens grote belangstelling, extra voorstelling van Najib Amhali op 4 september 17-04-2019

Vanwege de grote belangstelling is er een extra voorstelling van Najib Amhalli op woensdag 4 september 2019. Reserveer nu de mooiste plekken.

Najib Amhali komt met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' op woensdag 4, donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 naar Schouwburg Hengelo.

'Waar was ik?' geeft het antwoord op de vraag waarom Najib Amhali vorig jaar genoodzaakt was zijn show te annuleren. De clown vermaakte de mensen, maar achter zijn masker verborgen zich de man, de vader en de echtgenoot, in worsteling met zichzelf.  Een nieuwe theatershow met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langs komen, en waarbij u zich na afloop wellicht ook afvraagt: 'Waar was ik?’
 
Let op: maximaal 4 kaarten per persoon.

Kaarten reserveren

Kaarten voor Najib Amhali - 'Waar was ik?' op 4, 5, 6, en 7 september 2019 om 20:00 uur in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 32,50 (inclusief garderobe en een drankje) en zijn te koop aan de kassa, telefonisch via 074-255 6789 (van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur) en via de website.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Schouwburg Hengelo on Tour: HasseloVrijdag 23 t/m zondag 25 augustus organiseert Schouwburg Hengelo in samenwerking met Kulturhus Hasselo het festival ‘Schouwburg Hengelo on Tour: Hasselo’. Tijdens dit festival zal een podium op het plein voor Kulturhus Hasselo komen te staan waarop diverse optredens worden uitgevoerd, zal een Uitmarkt plaatsvinden en een buitenfilm worden vertoond.
Uw mening over theateraanbod seizoen 2018/2019Schouwburg Hengelo hoort graag uw mening en stuurt na elke voorstelling of concert een korte enquête. Dit zijn de resultaten.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2019Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo