Wegens grote belangstelling, extra voorstelling van Najib Amhali op 4 september 17-04-2019

Vanwege de grote belangstelling is er een extra voorstelling van Najib Amhalli op woensdag 4 september 2019. Reserveer nu de mooiste plekken.

Najib Amhali komt met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' op woensdag 4, donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 naar Schouwburg Hengelo.

'Waar was ik?' geeft het antwoord op de vraag waarom Najib Amhali vorig jaar genoodzaakt was zijn show te annuleren. De clown vermaakte de mensen, maar achter zijn masker verborgen zich de man, de vader en de echtgenoot, in worsteling met zichzelf.  Een nieuwe theatershow met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langs komen, en waarbij u zich na afloop wellicht ook afvraagt: 'Waar was ik?’
 
Let op: maximaal 4 kaarten per persoon.

Kaarten reserveren

Kaarten voor Najib Amhali - 'Waar was ik?' op 4, 5, 6, en 7 september 2019 om 20:00 uur in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 32,50 (inclusief garderobe en een drankje) en zijn te koop aan de kassa, telefonisch via 074-255 6789 (van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur) en via de website.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'IRON' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘IRON’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. IRON wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.
Wegens grote belangstelling, extra voorstelling van Najib Amhali op 4 septemberOp 4, 5, 6 en 7 september 2019 staat Najib Amhali in Schouwburg Hengelo met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' Reserveer nu de mooiste stoelen.