Wegens grote belangstelling, extra voorstelling van Najib Amhali op 4 september 17-04-2019

Vanwege de grote belangstelling is er een extra voorstelling van Najib Amhalli op woensdag 4 september 2019. Reserveer nu de mooiste plekken.

Najib Amhali komt met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' op woensdag 4, donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 naar Schouwburg Hengelo.

'Waar was ik?' geeft het antwoord op de vraag waarom Najib Amhali vorig jaar genoodzaakt was zijn show te annuleren. De clown vermaakte de mensen, maar achter zijn masker verborgen zich de man, de vader en de echtgenoot, in worsteling met zichzelf.  Een nieuwe theatershow met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langs komen, en waarbij u zich na afloop wellicht ook afvraagt: 'Waar was ik?’
 
Let op: maximaal 4 kaarten per persoon.

Kaarten reserveren

Kaarten voor Najib Amhali - 'Waar was ik?' op 4, 5, 6, en 7 september 2019 om 20:00 uur in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 32,50 (inclusief garderobe en een drankje) en zijn te koop aan de kassa, telefonisch via 074-255 6789 (van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur) en via de website.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!