Extra concert Guus Meeuwis op zaterdag 29 september in Schouwburg Hengelo 10-03-2018

Afgelopen zaterdag startte de kaartverkoop voor het concert dat Guus Meeuwis op zondag 30 september zal geven in Hengelo. Wegens grote belangstelling is een extra concert op zaterdag 29 september geboekt. De kaartverkoop is per direct van start gegaan.

Guus Meeuwis gaat opnieuw het land in
Vanaf 31 augustus neemt Guus Meeuwis zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om in zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Op zondag 30 september staat hij in Schouwburg Hengelo. In 2013 zorgde Guus in Hengelo ook voor uitverkochte zalen, met zijn tour ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’.

Na een turbulente tijd waarin het leven van Guus grote veranderingen heeft doorgemaakt, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan. Is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter geworden en is een nieuwe liefde ontstaan. En dat is te horen op zijn nieuwe album GELUK, dat op 18 mei uitkomt. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Meeuwis beter dan ooit waar zijn hart ligt.

De kaartverkoop voor het concert van zaterdag 29 september is per direct gestart. U kunt kaarten reserveren via de website en aan onze kassa.

Kaarten reserveren
Kaarten voor ‘GELUK’ van Guus Meeuwis  in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 39,50 en kunnen gereserveerd worden  via de website, telefonisch via het telefoonnummer 074 - 255 6789 of aan de kassa van Schouwburg Hengelo.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Henk Lassche – 45 jaar avontuur in de olieverfOp zondag 23 september opent Geert Jansen, oud-commissaris van de Koningin de tentoonstelling van Henk Lassche in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo.
Vacature horecamedewerker (oproepkracht)Schouwburg Hengelo is op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers!
Cabaretier Ton Kas vanwege grote belangstelling naar grote zaal Schouwburg HengeloOp donderdag 8 november 2018 komt cabaretier Ton Kas naar Schouwburg Hengelo. De voorstelling stond gepland in de Middenzaal, maar vanwege de grote belangstelling van het publiek, wordt deze verplaatst naar de grote zaal.