Jubilea in Rabotheater Hengelo 23-12-2014

3 Krommers en een unieke onderscheiding uitgereikt in Rabotheater voor meer dan 100 jaar trouwe dienst. 
 
De jaarlijkse kerstborrel van het Rabotheater kreeg maandag een extra feestelijke lading. Er werden maar liefst vier medewerkers van de schouwburg onderscheidingen toegekend vanwege hun trouwe dienst.

Met elk meer dan 25 jaar werkzaam in de theatertechniek stonden drie technici nu eens zelf in de schijnwerpers. Ale Soolsma (allround theatertechnicus en trekkenwandspecialist), Wilfried Finkers (theatertechnicus, schrijver èn cabaretier ) en Bert Bornebroek (hoofd techniek en gebouwonderhoud) ontvingen een zilveren Krommer uit handen van directeur Raoul Boer. Tevens reikte de directeur een unieke onderscheiding uit aan Gonny Muurlink (inmiddels hoofd-kassa ) die al meer dan 25 jaar werkzaam is voor de schouwburg in Hengelo.

Een Zilveren Krommer wordt door de brancheorganisatie VSCD, de vereniging van schouwburgen en concertgebouwen, uitgereikt aan iemand die professioneel 25 jaar in de podiumtechniek werkzaam is geweest  bij een podium of gezelschap. De jubilarissen werd een zilveren speldje en een oorkonde overhandigd. Daarbij natuurlijk lovende woorden, bloemen en felicitaties van alle collega’s.

Het Rabotheater is trots op haar loyale werknemers en feliciteert hen van harte!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!