Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Jubilea in Rabotheater Hengelo 23-12-2014

3 Krommers en een unieke onderscheiding uitgereikt in Rabotheater voor meer dan 100 jaar trouwe dienst. 
 
De jaarlijkse kerstborrel van het Rabotheater kreeg maandag een extra feestelijke lading. Er werden maar liefst vier medewerkers van de schouwburg onderscheidingen toegekend vanwege hun trouwe dienst.

Met elk meer dan 25 jaar werkzaam in de theatertechniek stonden drie technici nu eens zelf in de schijnwerpers. Ale Soolsma (allround theatertechnicus en trekkenwandspecialist), Wilfried Finkers (theatertechnicus, schrijver èn cabaretier ) en Bert Bornebroek (hoofd techniek en gebouwonderhoud) ontvingen een zilveren Krommer uit handen van directeur Raoul Boer. Tevens reikte de directeur een unieke onderscheiding uit aan Gonny Muurlink (inmiddels hoofd-kassa ) die al meer dan 25 jaar werkzaam is voor de schouwburg in Hengelo.

Een Zilveren Krommer wordt door de brancheorganisatie VSCD, de vereniging van schouwburgen en concertgebouwen, uitgereikt aan iemand die professioneel 25 jaar in de podiumtechniek werkzaam is geweest  bij een podium of gezelschap. De jubilarissen werd een zilveren speldje en een oorkonde overhandigd. Daarbij natuurlijk lovende woorden, bloemen en felicitaties van alle collega’s.

Het Rabotheater is trots op haar loyale werknemers en feliciteert hen van harte!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.