JP van den Bent begint bezorg- en afhaalservice in theatercafé The Green Room 26-10-2020

De lunch van theatercafé The Green Room van Schouwburg Hengelo wordt verzorgd door cliënten en begeleiders van de JP van den Bent stichting. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is The Green Room net als alle andere horeca in Nederland noodgedwongen tijdelijk gesloten. JP van den Bent besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en is een afhaal- en bezorgservice voor lunch en gebak begonnen vanuit de schouwburg.

Op de lunchkaart staan verse soepen, broodjes en salades. Bovendien zijn de gerechten vanwege het maatschappelijke karakter van de stichting zeer aantrekkelijk geprijsd. Ook zelfgemaakte appeltaart, monchoutaart en een High Tea zijn te bestellen.

Bezorging en afhalen van lunch kan van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur. Afhalen kan aan de ingang van The Green Room aan het Schouwburgplein. Bezorging is mogelijk in de binnenstad van Hengelo (postcode 7551). Bestellen van lunchgerechten kan via www.schouwburghengelo.nl/thegreenroom. Taarten en de High Tea dienen minimaal 3 werkdagen van tevoren besteld te worden. Dit kan telefonisch via 074-2558222.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen aangekondigde maatregelen 26 novemberHet was onvermijdelijk: de hele samenleving wordt geconfronteerd met extra maatregelen. De consequenties zijn groot. Wij zullen alle bezoekers met kaarten voor voorstellingen tot 19 december persoonlijk informeren. De geplande activiteiten van dit weekend (26, 27 en 28 november) gaan door met inachtneming van de geldende maatregelen. Blijf gezond en hopelijk tot snel!
Coronatoegangsbewijs (met QR-code & ID-bewijs) nodig voor het bezoeken van Schouwburg HengeloVoor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Daarnaast moet ook een ID-bewijs worden getoond bij de toegangscontrole.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkersSchouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.