JP van den Bent begint bezorg- en afhaalservice in theatercafé The Green Room 26-10-2020

De lunch van theatercafé The Green Room van Schouwburg Hengelo wordt verzorgd door cliënten en begeleiders van de JP van den Bent stichting. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is The Green Room net als alle andere horeca in Nederland noodgedwongen tijdelijk gesloten. JP van den Bent besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en is een afhaal- en bezorgservice voor lunch en gebak begonnen vanuit de schouwburg.

Op de lunchkaart staan verse soepen, broodjes en salades. Bovendien zijn de gerechten vanwege het maatschappelijke karakter van de stichting zeer aantrekkelijk geprijsd. Ook zelfgemaakte appeltaart, monchoutaart en een High Tea zijn te bestellen.

Bezorging en afhalen van lunch kan van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur. Afhalen kan aan de ingang van The Green Room aan het Schouwburgplein. Bezorging is mogelijk in de binnenstad van Hengelo (postcode 7551). Bestellen van lunchgerechten kan via www.schouwburghengelo.nl/thegreenroom. Taarten en de High Tea dienen minimaal 3 werkdagen van tevoren besteld te worden. Dit kan telefonisch via 074-2558222.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg HengeloGisteravond heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en dat de theaters in ieder geval tot en met 25 mei gesloten blijven.
Bezoekers verrast met mondkapjes van Hengelose kunstenaarsDe komende weken worden 2.000 bezoekers van de schouwburg verrast met bijzondere mondkapjes. De selectie bestaat uit bezoekers die in de anderhalf jaar voordat corona zijn intrede deed in Nederland de schouwburg het vaakst hebben bezocht en Vrienden van Schouwburg Hengelo. De mondkapjes zijn speciaal voor de schouwburg ontworpen door vier professionele beeldend kunstenaars uit Hengelo.
Schouwburg Hengelo gesloten tot en met 20 aprilVanavond heeft het kabinet bekendgemaakt dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven tot en met 20 april. Dit betekent dat de schouwburg in deze periode gesloten blijft voor voorstellingen, concerten en filmvertoningen.