JP van den Bent begint bezorg- en afhaalservice in theatercafé The Green Room 26-10-2020

De lunch van theatercafé The Green Room van Schouwburg Hengelo wordt verzorgd door cliënten en begeleiders van de JP van den Bent stichting. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is The Green Room net als alle andere horeca in Nederland noodgedwongen tijdelijk gesloten. JP van den Bent besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en is een afhaal- en bezorgservice voor lunch en gebak begonnen vanuit de schouwburg.

Op de lunchkaart staan verse soepen, broodjes en salades. Bovendien zijn de gerechten vanwege het maatschappelijke karakter van de stichting zeer aantrekkelijk geprijsd. Ook zelfgemaakte appeltaart, monchoutaart en een High Tea zijn te bestellen.

Bezorging en afhalen van lunch kan van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur. Afhalen kan aan de ingang van The Green Room aan het Schouwburgplein. Bezorging is mogelijk in de binnenstad van Hengelo (postcode 7551). Bestellen van lunchgerechten kan via www.schouwburghengelo.nl/thegreenroom. Taarten en de High Tea dienen minimaal 3 werkdagen van tevoren besteld te worden. Dit kan telefonisch via 074-2558222.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Sluiting Schouwburg Hengelo verlengd tot en met 9 februariZojuist heeft het kabinet bekend gemaakt dat de huidige lockdown, die in ieder geval zou duren tot en met 19 januari, is verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Alle voorstellingen, concerten en filmvertoningen in deze periode zullen worden verplaatst of geannuleerd.
Dansgroepen gezocht voor project Introdans en Schouwburg HengeloSchouwburg Hengelo en dansgezelschap Introdans organiseren het dansproject INtrodans INjectie IN Hengelo. Voor het project wordt gezocht naar vier amateur dansgroepen uit diverse dansstijlen. Deze groepen maken kennis met Introdans en werken, samen een docent van Introdans, aan een Introdans-choreografie. Lees hier meer!
Gelukkig nieuwjaar & theatertips voor thuisNamens alle medewerkers van Schouwburg Hengelo een gelukkig en gezond 2021! Wij hebben leuke (online) theateractiviteiten voor u verzameld, zodat u tijdens de lockdown toch van theater kunt genieten. Veel kijkplezier en tot snel in Schouwburg Hengelo!