JP van den Bent begint bezorg- en afhaalservice in theatercafé The Green Room 26-10-2020

De lunch van theatercafé The Green Room van Schouwburg Hengelo wordt verzorgd door cliënten en begeleiders van de JP van den Bent stichting. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is The Green Room net als alle andere horeca in Nederland noodgedwongen tijdelijk gesloten. JP van den Bent besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en is een afhaal- en bezorgservice voor lunch en gebak begonnen vanuit de schouwburg.

Op de lunchkaart staan verse soepen, broodjes en salades. Bovendien zijn de gerechten vanwege het maatschappelijke karakter van de stichting zeer aantrekkelijk geprijsd. Ook zelfgemaakte appeltaart, monchoutaart en een High Tea zijn te bestellen.

Bezorging en afhalen van lunch kan van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur. Afhalen kan aan de ingang van The Green Room aan het Schouwburgplein. Bezorging is mogelijk in de binnenstad van Hengelo (postcode 7551). Bestellen van lunchgerechten kan via www.schouwburghengelo.nl/thegreenroom. Taarten en de High Tea dienen minimaal 3 werkdagen van tevoren besteld te worden. Dit kan telefonisch via 074-2558222.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Start kaartverkoop nieuwe voorstellingen januari t/m juni 2021De kaartverkoop is van start gegaan voor nieuwe voorstellingen in de periode januari t/m juni 2021 in Schouwburg Hengelo.
Schouwburg Hengelo gaat weer open!Met ingang van donderdag 19 november gaat Schouwburg Hengelo weer open voor maximaal 30 bezoekers. De eerste activiteit is de filmvoorstelling ‘On the rocks’ van Filmhuis Hengelo, donderdagavond om 20:15 uur.
JP van den Bent begint bezorg- en afhaalservice in theatercafé The Green RoomDe lunch van theatercafé The Green Room van Schouwburg Hengelo wordt verzorgd door medewerkers van de JP van den Bent stichting. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is The Green Room net als alle andere horeca in Nederland noodgedwongen tijdelijk gesloten. JP van den Bent besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en is een afhaal- en bezorgservice voor lunch en gebak begonnen vanuit de schouwburg.