Jongens met acteertalent opgelet! + Traject Theatertalent 14-11-2017

Schouwburg Hengelo gaat samen met Jeugdtheaterschool de Theatermakerij uit Enschede een jongerenproductie maken, onder professionele begeleiding en op een écht podium.
De repetities zijn gestart, maar we zoeken voor een mannelijke rol nog 1 acteur!

Ben jij die gemotiveerde theaterliefhebber die we zoeken? Ben jij tussen de 14 en 20 jaar oud, dol op acteren (ervaring is niet noodzakelijk, motivatie des te meer!) en ben je beschikbaar t/m maart 2018? Meld je dan nu aan via i.cucaro@schouwburghengelo.nl, dan nemen we contact met je op!

De voorstelling
‘Ik Geef je de Zon’ wordt een voorstelling over de moed hebben om op te groeien en te worden wie je echt bent. Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jandy Nelsson, over Jude en haar tweelingbroer Noah die elkaar na een tragische gebeurtenis dreigen kwijt te raken. Het wordt een knallende muziektheatervoorstelling!

De repetities zijn al gestart!
De repetities zijn wekelijks op zondagen (10:30 tot 13:00) vanaf half oktober 2017 t/m half maart 2018 in Schouwburg Hengelo. De voorstellingen worden gespeeld in de week van 12 maart.

Eigen bijdrage
Let op: We vragen een eigen bijdrage van € 125,- voor het hele traject. Je speelt een half jaar intensief toneel, waarbij je ontzettend veel gaat leren.

Bekijk de flyer en de voortgang van dit traject hier.

Traject Theatertalent
Het eerste traject was een succes dus nu een nieuwe, inspirerende en nog uitgebreidere tweede editie! Voor jongeren met interesse in acteren en voorstellingen.

Traject Theatertalent is een uitdagend programma voor jongeren van 14 t/m 19 jaar ( 30 januari t/m 24 april 2018; 1x in de week of 2 weken). Het programma bestaat uit masterclasses gekoppeld aan voorstellingenbezoek, georganiseerd door Schouwburg Hengelo i.s.m. Jeugdtheaterschool De Theatermakerij en Wilminktheater Enschede.

Kijk hier voor meer informatie.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Uw mening over theateraanbod seizoen 2017/2018Schouwburg Hengelo hoort graag uw mening en stuurt na elke voorstelling of concert een korte enquête. De resultaten zijn bekend.
Zomervakantie 2018 Schouwburg HengeloOp deze data is Schouwburg Hengelo gesloten
Stylist Fred van Leer vanwege grote belangstelling naar grote zaal Schouwburg HengeloStylist, coach, presentator en ‘influencer’ Fred van Leer is vanwege grote belangstelling verplaatst naar de Rabozaal/Grote Zaal in Schouwburg Hengelo.