Jong theatertalent opgelet! 21-09-2017

Schouwburg Hengelo gaat samen met Jeugdtheaterschool de Theatermakerij uit Enschede een jongerenproductie maken, onder professionele begeleiding en op een écht podium!

De voorstelling
‘Ik Geef je de Zon’ wordt een voorstelling over de moed hebben om op te groeien en te worden wie je echt bent. Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jandy Nelsson, over Jude en haar tweelingbroer Noah die elkaar na een tragische gebeurtenis dreigen kwijt te raken. Het wordt een knallende muziektheatervoorstelling!

De auditie
Ben jij die gemotiveerde theaterliefhebber die we zoeken? Ben jij tussen de 14 en 20 jaar oud, dol op acteren (ervaring is niet noodzakelijk, motivatie des te meer!) en ben je beschikbaar vanaf oktober 2017 t/m maart 2018? Geef je dan op voor de auditie.

Wanneer? Donderdag 5 oktober 2017, van 18:00 uur tot 21:00 uur.
Waar? In Schouwburg Hengelo
Hoe meld ik me aan? Stuur een e-mail naar i.cucaro@schouwburghengelo.nl

Repetities
De repetities zijn wekelijks op zondagen (10:30 tot 13:00) vanaf half oktober 2017 t/m half maart 2018 in Schouwburg Hengelo. De voorstellingen worden gespeeld in de week van 12 maart.

Eigen bijdrage
Let op: We vragen een eigen bijdrage van € 125,- voor het hele traject. Je speelt een half jaar intensief toneel, waarbij je ontzettend veel gaat leren.
De auditie is natuurlijk gratis!

Bekijk de flyer en de voortgang van dit traject hier.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Vacature: leden voor de Raad van Toezicht (m/v)Uiterlijk tot en met 22 oktober 2017 kunt u reageren door het sturen van uw sollicitatie met uw motivering en curriculum vitae.
Schouwburg Hengelo maakt uw theaterbezoek aangenamerSchouwburg Hengelo heeft niet alleen een nieuwe naam, maar begint het seizoen ook met nieuwe stoelen, een nieuwe hijsinstallatie, extra toiletten en gratis wifi voor publiek.
Jong theatertalent opgelet!5 oktober 2017 audities in Schouwburg Hengelo Houd jij van acteren, heb je zin om met leeftijdsgenoten (14 t/m 20 jaar) een intensief toneelavontuur aan te gaan? Geef je snel op voor de auditie.