HGT's IRON | wo 4 + do 5 oktober 19.30 uur 05-09-2023

Afgelopen vrijdagavond kreeg Hengelose dansgroep IRON de felbegeerde Golden Buzzer in het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent. “I do think you guys have the versatility; you have the choreography; you have the package that could possibly win the show!”, aldus Karaty. Daarmee gaat IRON regelrecht door naar de halve finale die te zien zal zijn op RTL4 en Videoland.

Naast het TV-debuut staat er nog een primeur op de agenda voor het dansgezelschap. Op dit moment werkt IRON hard aan haar eerste theatervoorstelling getiteld Aandacht, welke woensdag 4 oktoberdonderdag 5 oktober en vrijdag 6 oktober te zien is in Schouwburg Hengelo, waarbij de laatstgenoemde show al is uitverkocht. Aandacht gaat over aandacht vragen, nemen, geven en hebben. Over te veel en te weinig aandacht. En over te weinig krijgen en te veel vragen. Kaarten voor de voorstelling zijn hier te bestellen. 


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Programma Blues Night 2023 bekend!Vrijdag 13 oktober is Blues Night 2023! De aftrap vindt om 20.00 uur plaats in Schouwburg Hengelo door Beaux Gris Gris & The Apocalypse. Aansluitend kan er in een verschillende Hengelose cafés worden genoten van bluesmuziek.
Prestigieuze Colombina voor Urmie Plein!Urmie Plein viel tijdens het Gala van het Nederlands Theater in de prijzen voor haar rol in het bijzondere Ik zeg toch sorry van Raymi Sambo Maakt en Theatergroep Aluin! Plein ontving de Colombina, de prijs voor de meest indrukwekkende vrouwelijke bijrol.
Hengelose dansgroep IRON in halve finale Holland's Got Talent!Afgelopen vrijdagavond kreeg Hengelose dansgroep IRON de felbegeerde Golden Buzzer van jurylid Dan Karaty in het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent! Wilt u dit bijzondere gezelschap live zien? Op 4, 5 en 6 oktober staat IRON op onze planken!