Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijving talentenjacht Open Podium Twente 2020 in Schouwburg Hengelo gestart 30-01-2020

Dé talentenjacht van Twente met een hoofdprijs van € 2.500,- voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel.

Het Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Businessclub Podion, de Stichting 4 Oost, en dus door de Provincie Overijssel. 

Het ‘Open Podium Twente’ is een leuke talentenjacht in alle theatergenres waarbij zowel aanstormend als gevestigd talent zich kan presenteren op een professioneel podium van Schouwburg Hengelo. De talentenjacht is voor deelnemers van alle leeftijden uit alle theatergenres: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Leeftijd is niet van belang, talent wel! De enige voorwaarde is dat deelnemers in Overijssel dienen te wonen óf afkomstig te zijn uit Overijssel.

Een 3-koppige jury bepaalt in de finale op 16 mei 2020 wie de geldprijzen wint. De winnaar gaat naar huis met € 2.500,-.

Alle prijzen worden beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.

Open Podium Twente Editie 2020:

Wanneer

Voorrondes: zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020
Halve Finales: zaterdag 18 en zondag 19 april 2020
Finale: zaterdag 16 mei 2020

Prijzen

Tijdens de voorrondes en halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale beoordeelt een vakjury de deelnemers en wijst de
winnaars aan. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.
1e juryprijs: € 2.500,-
2e juryprijs: € 1.000,-
3e juryprijs: € 500,-
1e Publieksprijs: € 500,-
2e publieksprijs: € 250,-
3e publieksprijs: € 100,-
Het publiek bepaalt tijdens de finale wie de Publieksprijzen wint.

Inschrijving

Inschrijving voor de editie van 2020 is gestart en kan tot uiterlijk 15 februari 2020. Inschrijven doe je door het inleveren van het volledig ingevulde inschrijformulier bij office@schouwburghengelo.nl, waarna je een bevestiging per mail ontvangt.
Een eventuele voorselectie van deelnemers alsmede de indeling van het programma is voorbehouden aan Schouwburg Hengelo.
Inschrijven kan tot uiterlijk 15 februari 2020.
Inschrijven voor het Open Podium Twente is gratis.

Klik hier voor het inschrijfformulier (.PDF bestand)

Klik hier voor het inschrijfformulier (Word bestand)

Klik hier voor meer informatie en het reglement


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen van woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.