Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijving Rabotheater Open Podium Twente 2015 verlengd tot 8 maart! 02-02-2015

Inschrijving Rabotheater Open Podium Twente 2015 is verlengd!

Het is tijd voor een écht podium! Heb jij talent voor dans, muziek, toneel, cabaret, opera of welk theaterdiscipline dan ook?

Doe dan mee met de talentenjacht 'Rabotheater Open Podium Twente 2015' en maak kans op € 2.500,-!  Zowel groepen als individuele deelnemers zijn van harte welkom.

Deelnemers dienen in Overijssel te wonen óf afkomstig te zijn uit Overijssel. In geval van een groep, dient minimaal een deel van de groep afkomstig te zijn uit Overijssel.

Wanneer
zaterdag 21 maart 2015: Voorrondes
zaterdag 18 april 2015: Halve Finale
zondag 19 april 2015: Halve Finale
zaterdag 16 mei 2015: Finale

Prijzen
Tijdens de voorrondes en halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de Finale beoordeelt een vakjury de deelnemers en wijst de winnaars aan. De prijzen voor de winnaars zijn beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.
1e prijs: € 2.500,-
2e prijs: € 1.000,-
3e prijs: € 500,-
Jong Talent Prijs € 750,-
En uiteraard bepaalt het publiek wie de Publieksprijsbeker wint.

Inschrijving
Inschrijving voor het Rabotheater Open Podium Twente is gratis en mogelijk tot 8 maart 2015. Een eventuele voorselectie van deelnemers alsmede de indeling van het programma is voorbehouden aan het Rabotheater.

Klik hier voor het inschrijfformulier. 

Klik hier voor meer informatie over het Open Podium.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.