Inschrijving Rabotheater Open Podium Twente 2015 verlengd tot 8 maart! 02-02-2015

Inschrijving Rabotheater Open Podium Twente 2015 is verlengd!

Het is tijd voor een écht podium! Heb jij talent voor dans, muziek, toneel, cabaret, opera of welk theaterdiscipline dan ook?

Doe dan mee met de talentenjacht 'Rabotheater Open Podium Twente 2015' en maak kans op € 2.500,-!  Zowel groepen als individuele deelnemers zijn van harte welkom.

Deelnemers dienen in Overijssel te wonen óf afkomstig te zijn uit Overijssel. In geval van een groep, dient minimaal een deel van de groep afkomstig te zijn uit Overijssel.

Wanneer
zaterdag 21 maart 2015: Voorrondes
zaterdag 18 april 2015: Halve Finale
zondag 19 april 2015: Halve Finale
zaterdag 16 mei 2015: Finale

Prijzen
Tijdens de voorrondes en halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de Finale beoordeelt een vakjury de deelnemers en wijst de winnaars aan. De prijzen voor de winnaars zijn beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.
1e prijs: € 2.500,-
2e prijs: € 1.000,-
3e prijs: € 500,-
Jong Talent Prijs € 750,-
En uiteraard bepaalt het publiek wie de Publieksprijsbeker wint.

Inschrijving
Inschrijving voor het Rabotheater Open Podium Twente is gratis en mogelijk tot 8 maart 2015. Een eventuele voorselectie van deelnemers alsmede de indeling van het programma is voorbehouden aan het Rabotheater.

Klik hier voor het inschrijfformulier. 

Klik hier voor meer informatie over het Open Podium.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!