Traject Theatertalent: Schrijf je in! 28-12-2017

Schouwburg Hengelo, Theatermakerij Enschede en het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede werken samen om jeugd (tussen de 14 en 19 jaar) kennis te laten maken met allerlei vormen van theater.
Na een succesvolle eerste editie zijn nu de deuren geopend voor de tweede editie!

Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Als jij het te gek vindt om met theater bezig te zijn, zoeken wij jou! Het Traject Theatertalent is er voor de mensen die graag spelen en uitgedaagd willen worden, maar ook ideaal voor jongeren die een theateropleiding overwegen.

Kijk voor meer informatie op onze Jeugd & Jongeren pagina


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Vacature: Schouwburg Hengelo zoekt een Stadsprogrammeur / ProjectleiderSchouwburg Hengelo zoekt per 1 januari 2019 een Stadsprogrammeur / Projectleider, 0,6 á 1,0 fte (21,6 uur á 36 uur)
Bijgeboekt en kaartverkoop gestart: The Elvis Concert 2018 - Christmas Edition en voorstelling Theo Maassen 'SITUATIE GEWIJZIGD'Kerst editie met dé ultieme Elvis ervaring en cabaretvoorstelling Theo Maassen bijgeboekt!!! Kaartverkoop is reeds gestart.
Bijgeboekt en kaartverkoop gestart: De Formule 1 Show met Olav Mol & Jack PlooijOp dinsdag 16 april 2019 vertellen commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport tijdens 'De Formule 1 Show'.