Traject Theatertalent: Schrijf je in! 28-12-2017

Schouwburg Hengelo, Theatermakerij Enschede en het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede werken samen om jeugd (tussen de 14 en 19 jaar) kennis te laten maken met allerlei vormen van theater.
Na een succesvolle eerste editie zijn nu de deuren geopend voor de tweede editie!

Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Als jij het te gek vindt om met theater bezig te zijn, zoeken wij jou! Het Traject Theatertalent is er voor de mensen die graag spelen en uitgedaagd willen worden, maar ook ideaal voor jongeren die een theateropleiding overwegen.

Kijk voor meer informatie op onze Jeugd & Jongeren pagina


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Maandag 22 januari 2018 is Schouwburg Hengelo beperkt bereikbaarIn verband met de installatie van een nieuwe telefooncentrale is Schouwburg Hengelo op maandag 22 januari 2018 beperkt telefonisch bereikbaar.
Inschrijving Open Podium Twente 2018 gestartHet is tijd voor een echt podium. Schrijf je nu in voor het Open Podium Twente 2018 in Schouwburg Hengelo en maak kans op € 2.500,-.
Schouwburg Hengelo zoekt vanaf februari 2018 een Stagiair(e) marketingOp onze marketingafdeling is vanaf februari 2018 weer plek voor een stagiair(e)!