Ik zeg toch sorry | vr 29 september 20.00 uur 03-07-2023

Hoe om te gaan met de gezamenlijke slavernijgeschiedenis? Theatermakers Raymi Sambo Maakt en Theatergroep Aluin maakten het prachtige, met sterren overladen Ik zeg toch sorry. Wat betekent het anno 2023 'sorry' te zeggen voor iets wat zo lang geleden lijkt?

'Vlijmscherp drama over ons slavernijverleden.' | Theaterkrant

 'Spannende, schurende confrontaties, soms bitter, soms geestig.' ★ ★ ★ ★ | NRC

 'Ramstrakke toneeltekst die gedragen wordt door al even geweldig spel van de hele cast.' | Parool

'Briljante voorstelling.' ★ ★ ★ ★ ★ | Scenes

Een spannende samensmelting van geschiedenis en actualiteit over een periode waarin de rollen schrijnend zijn verdeeld. Vrijdag 29 september in Schouwburg Hengelo! 


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Programma Blues Night 2023 bekend!Vrijdag 13 oktober is Blues Night 2023! De aftrap vindt om 20.00 uur plaats in Schouwburg Hengelo door Beaux Gris Gris & The Apocalypse. Aansluitend kan er in een verschillende Hengelose cafés worden genoten van bluesmuziek.
Prestigieuze Colombina voor Urmie Plein!Urmie Plein viel tijdens het Gala van het Nederlands Theater in de prijzen voor haar rol in het bijzondere Ik zeg toch sorry van Raymi Sambo Maakt en Theatergroep Aluin! Plein ontving de Colombina, de prijs voor de meest indrukwekkende vrouwelijke bijrol.
Hengelose dansgroep IRON in halve finale Holland's Got Talent!Afgelopen vrijdagavond kreeg Hengelose dansgroep IRON de felbegeerde Golden Buzzer van jurylid Dan Karaty in het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent! Wilt u dit bijzondere gezelschap live zien? Op 4, 5 en 6 oktober staat IRON op onze planken!