Horecamedewerkers gezocht! 24-04-2019

Schouwburg Hengelo zoekt:

Horecamedewerkers (oproepkrachten) m/v

In deze functie ontvang, begeleid en bedien je gasten bij (theater)voorstellingen en (commerciële) verhuringen. Je werkt afwisselend achter de bar, in de bediening, bij de kaartcontrole en de garderobe.
Ervaring is een plus, geen must! Wel ben je service- en gastgericht, collegiaal en stressbestendig. Daarnaast ben je (ouder dan) 18 jaar, bereid om te werken in een wisselend rooster en zowel overdag, ’s avonds als in het weekend beschikbaar.

Wat wij je kunnen bieden is een gezellig team in een afwisselende en levendige werkomgeving, met de mogelijkheid om minimaal 2 diensten per week te draaien gedurende het theaterseizoen.

Interesse?
Dan ontvangen we graag jouw CV en een begeleidende mail. Je kunt een reactie sturen naar: Schouwburg Hengelo, t.a.v. Ruben Draaijer via r.draaijer@schouwburghengelo.nl.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'Iron' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘Iron’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. Iron wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Horecamedewerkers gezocht!Word jij onze nieuwe collega? Schouwburg Hengelo zoekt Horecamedewerkers (oproepkrachten) m/v. (min. 18 jaar oud) Ervaring is een plus, geen must!
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.