Het terras van theatercafé The Green Room is weer open 05-05-2021

Sinds 28 april is het terras van theatercafé The Green Room weer open. Het terras is maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur geopend. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het terras ook op zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00 uur open.

Zaterdag 15 en zondag 16 mei is The Green Room GESLOTEN.

Reserveren van zitplaatsen kan telefonisch (via 074-2558222), maar u kunt ook gewoon langskomen om te kijken of er plek is en aan de deur reserveren.

Praktische informatie:

- Bij aankomst op het terras wordt een gezondheidscheck gedaan en registreert u zich.

- Aan een tafel mogen maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand zitten, tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen t/m 12 jaar.

- Binnen het toilet bezoeken en afrekenen is mogelijk, maar hierbij dient een mondkapje te worden gedragen en 1,5 meter afstand in acht te worden gehouden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Corona-steunregeling voor theatermakers en gezelschappen in de Provincie OverijsselDe Stichting 4 Oost heeft in nauw overleg met de Provincie Overijssel een Corona-steunregeling ontworpen. Er wordt een bedrag beschikbaar gesteld voor het realiseren van professionele, kwalitatief hoogwaardige (muziek)theaterproducties in Overijssel in de periode 1 juli 2021 t/m 30 juni 2023. Theatermakers kunnen tot 30 juni een aanvraag indienen.
Het terras van theatercafé The Green Room is weer openSinds 28 april is het terras van theatercafé The Green Room weer open. Het terras is maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur geopend. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het terras ook op zaterdag en zondag open.
Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg HengeloGisteravond heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en dat de theaters in ieder geval tot en met 25 mei gesloten blijven.