Het terras van theatercafé The Green Room is weer open 05-05-2021

Sinds 28 april is het terras van theatercafé The Green Room weer open. Het terras is maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur geopend.

Reserveren van zitplaatsen kan telefonisch (via 074-2558222), maar u kunt ook gewoon langskomen om te kijken of er plek is en aan de deur reserveren.

Praktische informatie:

- Bij aankomst op het terras wordt een gezondheidscheck gedaan en registreert u zich.

- Aan een tafel mogen maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand zitten, tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen t/m 12 jaar.

- Binnen het toilet bezoeken en afrekenen is mogelijk, maar hierbij dient een mondkapje te worden gedragen en 1,5 meter afstand in acht te worden gehouden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2021In de zomerperiode is Schouwburg Hengelo beperkt bereikbaar. De kassa is gesloten van 12 juli t/m 22 augustus. Het kantoor is gesloten van 26 juli t/m 22 augustus. Maandag 23 augustus zijn zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch bereikbaar.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkersSchouwburg Hengelo is opzoek naar horecamedewerkers.
Goed nieuws! We mogen weer openZojuist is tijdens de persconferentie van het kabinet aangekondigd dat de theaters vanaf 5 juni weer open mogen.